Maja Masaža
Screenshoot Youtube
Maja Đorđević

Nenad Vujanović/Alo!

Maja Đorđević, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Maja Đorđević poznatija kao Maja Masaža, ne prestaje da intrigara javnost od kada se uselila u vilu "Parova"!

Provokativnim ponašanjem uspela je da skrene pažnju na sebe, a kako portal "Alo.rs" saznaje, Maja je imala aferu sa oženjenim muškarcem.

PROČITAJTE I:

 

Naime, učesnicia popularnog rijalitija je odlepila za starijim gospodinom i želela je da bude sa njim, bez obzira na sve.

- Maja je poludela za starijim gospodinom koji je bavi privatnim biznisom. Osvojio ju je svojim ponašanjem, stavom, bio je drugačiji od svih muškaraca sa kojima je pre njega bila. Trudila se na sve načine da ga osvoji, odlazila na mesta gde je on izlazio, a kada ga je na kraju smotala, on se zaljubio u Maju! Odlepio je za njom! Čak je i njegova žena saznala da je vara. Kupovao joj je poklone, vodio je na putovanja, u restorane, u svemu joj je udovoljavao - kaže dobro obavešten izvor za naš portal.

Kada je gospodin dosadio Maji, rešila je da ga ostavi. Uništila mu je brak, a zatim ga odbacila od sebe.

- Maji je bilo lepo sa njim, ali posle nekoliko meseci želela je svoju slobodu. U početku joj je smetala njegova žena, on je čak suprugu i ostavio zbog nje. Iznajmio je stan u kom su živeli zajedno kako bi mogli na miru da se viđaju. Zapostavio je decu zbog nje, i sve je činio samo da bude sa njim, međutim Maji je gušenje počelo da smeta. Ubrzo ga je ostavila. Molio ju je da to ne čini, ali ona nije želela da nastave vezu. Nakon svega pokušao je da se vrati svojoj ženi, ali uzalud - tvrdi izvor blizak učesnici "Parova".

Maja Masaža

Screenshoot Youtube

Maja Masaža, Foto: Screenshoot Youtube

POGLEDJATE BONUS VIDEO

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!