Milomir Marić i Kristijan Golubović
Alo!
Milomir Marić i Kristijan Golubović

Alo!

Milomir Marić i Kristijan Golubović, Foto: Alo!

Pre nekoliko dana počela je nova sezona "Parova" koja je dugo najavljivana kao veliki spektakl! Produkcija je u osmoj sezoni odlučila svima da pomrsi konce i priredi rijaliti koji do sada nije viđen na našim prostorima.

Za sada je ušlo 39 takmičara, ali produkcija i dalje priprema iznenađenja. Kako portal "Alo.rs" Kristijan Golubović bi uskoro trebao da kroči u vilu kada odsluži zatvorsku kaznu koja za nekoliko meseci ističe.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ja sam pokušao da legalizujemo Kristijana Golubovića koji je u zatvoru da bi mogao da učestvuje u rijalitiju, tako da bismo mogli da ga očekujemo u "Parovima". Publika ga svakako traži i voli - izjavio je Marić i svima zagolicao maštu sa novim ulaskom.

Kristijan Golubović u Parovima

Printskrin TV Hepi

Kristijan Golubović u Parovima, Foto: Printskrin TV Hepi

 

Brat Filipa Mijatova ušao u Parove 8! Ima samo jedan cilj! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 22:39 Iznenađenje! Dimitrije Mijatov, Foto: printscreen Dimitrije Mijatov je rođen u Dominikanskoj republici, a živi u Beogradu. On je večeras ušao u Parove, a OVDE pročitajte šta je rekao o bratu Filipu pred sam ulazak u luksuznu vilu u Zemunu.

 

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo i čelne ljude iz produkcije rijalitija, ali oni se do zaključenja ovog teksta nisu oglašavli. 

Milomir Marić

Printscreen

Milomir Marić, Foto: Printscreen

Ostaje da vidimo da li je rijaliti program spreman da uvede jednog od najjačih rijaliti igrača i dodatno napravi pravu zbrku regionu!

BONUS VIDEO:

Mladen Vuletić pokazao na šta je potrošio nagradu od 35 000 evra, zastaće vam dah od luksuza!