Jovana Jeremić
Alo!
Jovana Jeremić

Alo!

Jovana Jeremić, Foto: Alo!

Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić retko kada priča u javnosti o svom privatnom životu. Vešto izbegava pitanja vezana za njenu porodicu jer želi da sačuva barem malo privatnosti koju ima kada se kamere ugase. Jovana je poznata kao neko ko radi od jutra do sutra, a ekipa „Alo!“ uputila se u njen kraj kako bismo iz prve ruke, od voditeljkinih komšija saznali kakva je Jovana kada se ugase kamere. Odmah na počeku imali smo sreću da naletimo na frizerski salon u koji Jovana često odlazi, a njene frizerke imale su samo reči hvale za popularnu voditeljku. 

- Jovana je jedno predivno stvorenje. Uvek nam se javi kada prođe pored našeg salona jer živi sprat iznad nas. Suprug joj je takođe divan i vidi se da su dobra par i da se odlično slažu - kratko je ispričala frizerka za „Alo!“, dok nam je malo starija Jovanina komšinica opisala jednu neprijatnu scenu koja se voditeljki nedavno dogodila.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Često srećem Jovanu u našem komšiluku, uvek je nasmejana i vedra i čini mi se da je uvek u nekoj žurbi. Jednom joj se desila grozna situacija s automobilom kada se nepropisno parkirala u blizini zgrade. Tada se desilo nešto što nije mogla da pretpostavi - počinje da nam priča Jovanina komšinica i nastavlja:

Jovana Jeremić

Dejan Briza/Alo!

Jovana Jeremić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Ubrzo je došao pauk, a radnici „Parking servisa“ počeli su da joj dižu automobil. Srećom, Jovana je kroz prozor primetila da se nešto dešava, pa je izletela iz isprede zgrade i odmah počela da ubeđuje radnike da joj ne nose automobil. „Nemojte, molim vas, treba dete da vozim do bake! Nemojte“, vikala je uspaničeno tada Jovana i pravdala se da je javna ličnost i da ne smeju tako nešto da urade. Nije imala sreće, radnici su odneli automobil, a Jovana je posle morala da plati kaznu - ispričala nam je simpatična baka koja je upućena u sve priče iz kraja. Jovanin komšija kog smo sreli u parku u blizini njene zgrade ispričao nam je da voditeljku često viđa u poslepodnevnim satima kada ćerku Leu izvede u šetnju.

Jovana Jeremić

Nenad Vujanović/Alo!

- Stalno šeta sa svojom ćerkicom Leom. Uvek je nasmejana i vedrog duha. Interesantno je da je doterana od glave do pete kad god je vidim. Često kada je Lea gladna Jovana nema problem da je doji u javnosti! Lepo sedne na klupu u parku i nahrani dete, vidi se da nije opterećena šta će ljudi da kažu od njoj, nego je prava majka - istakao je komšija za „Alo!“.

OSTALE IZJAVE KOMŠIJA, POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:

 

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!