Kristijan Kiki Nikolić
printscreen
Kristijan Kiki Nikolić

printscreen

Foto: printscreen

Transvestita iz rijalitija "Parovi", Kristijana Kikija Nikolića, godinama su maltretirali klinci iz škole, ali i oni iz kraja u kome je živeo. kiki je uvek bio ekscentričan, imao je dugu kosu i voleo da ga tretiraju kao ženu, što je njima bilo dovoljno da ga uzmu na zub i izdvoje kao crnu ovcu u društvu. Vrhunac nasilja desio se kada su ga vršnjaci iz Šapca ubacili u konterjner i zatvorili da ga niko ne pronađe. 

PROČITAJTE JOŠ:

"Kiki je odmalena ovakav kakav je danas, prava devojka, žensko u duši, ali i telu. Sve ono što se odvijalo u njegovoj glavi manifestovalo se na njegove pokrete, ponašanje, oblačenje. On je sebe doživljavao kao devojčicu, a ne kao dečaka i želeo je da ga i drugi tako posmatraju. Iako su ga devojčice prihvatile i obožavale, dečaci nisu mogli da ga smisle i mrzeli su ga. Koristili su svaku priliku daga muče, biju i omalovažavaju. Ukoliko sa njim nisu bile devojčice, Kikija bi uvek spopala grupa dečaka i tada je nastajalo opasno maltretiranje. Put od kuće do škole bio je užasan za njega. Jednom prilikom su ga polivali vodom iz flašica, pljuvali i udarali. Često su leteli i grumeni zemlje iz obližnjih njiva, pa je Kiki odlazio kući sav krvav i modar" , kaže izvor blizak transvestitu.

Kristijan Nikolić Kiki

E-stock/ Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

"Plakao je i molio roditelje da ga ne šalju u školu jer je bio ugnjetavan i odbačen. Jedne kobne jesenje večeri Kiki je ostao duže u školi, već je bio pao mrak. Nije ni slutio šta ga čeka u povratku do kuće. Grupa starijih dečaka pratila ga je sve vreme dok nisu osetili da nema ljudi i da se nalaze u mračnom delu. Počeli su da udaraju Kikija, da ga vuku i čupaju za kosu. Bacili su ga na zemlju i tu su nastavili da ga šutiraju. Onda je jednom od njih palo na pamet da ga bace u kontejner. Tako je i bilo. Nesretni Kiki završio je u smeću, u velikom seoskom kontejneru. Kada su ga ubacili, vrata kontejnera su pričvrstili daskom da Kiki ne može da izađe. Proveo je u smeću nekoliko sati, lupao je i plakao, ali niko ga nije čuo. Pronašla ga je njegova rodbina, kada su digli potragu jer ga nije bilo da se vrati iz škole" , završava izvor blizak Kikiju, koji je nakon ovoga rešio da se bori za svoja prava i više nikada nikome nije dao da ga maltretira. 

Kristijan Kiki Nikolić

printscreen

Foto: printscreen

BONUS VIDEO

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...