Jovana Jeremić
printscreen
Jovana Jeremić

Dejan Briza/Alo!

Jovana Jeremić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Jovana Jeremić napušta "Parove" jer mora na operaciju. Voditeljka rijalitija kaže da joj se zbog stresa pojavilo šest izraslina na glavi, koje će morati hirurški da odstrani.

- Na bolovanju sam. Imam šest ogromnih masnih tkiva, koje moram da operišem. Zbog poslovnih obaveza to sam odlagala jer nisam želela da odsustvujem sa televizije. Lekar mi je, međutim, objasnio da što pre to moram da rešim i ja sam ga poslušala. Te izrasline sam dobila od stresa. Prvu još dok sam studirala pravni fakultet, a ostalih pet tokom rada u "Parovima" - kaže Jovana i dodaje:

- Kada se vratim sa bolovanja, neću više da vodim "Parove". Era rijalitija je za mene završena, hoću da radim informativni program!

Jovana Jeremić

printscreen

Jovana Jeremić, Foto: printscreen

Voditeljka razmišlja i o prelasku na drugu televiziju i to ako "Hepi", kako kaže, ne prepozna njen kapacitet za drugačiji žanr.

- Ukoliko čelnici "Hepi" televizije budu imali razumevanja i ako prepoznaju moje kapacitete u informativnom programu, ostaću kod njih. Međutim, ako se naši pogledi na budućnost budu razlikovali, sve promene su moguće. Moj cilj je bio da podignem gledanost rijalitija "Parovi". I ja sam svoju misiju ispunila! Emisija "Ela, ela šou", koju sam radila posle trudničkog, imala je fantastičan rejting i ona je stavljena po strani. To su tražili od mene čelnici televizije kako bih mogla da se posvetim "Parovima" i vratim im stari sjaj. Eto, uspela sam u tome i sada ćemo videti gde će me život odvesti. Ali u budućnosti me zanima isključivo informativa - rekla je Jeremićeva.

Umesto nje, voditelj rijalitija "Parovi" je postao pevač Era Ojdanić, čiji je unuk takmičar u vili - Uroš Anđelić. On će se zasad smenjivati sa Anđelom Lakićević u emisiji "Upoznajte Parove", čije je zaštitno lice bila Jovana Jeremić.

Komentari (2)

m

11.12.2019 16:19

Ovo mi deluje kao ucena. Mnogo bolje i kvalitetnije radnike nisu zadržavali već su ih pustili a nisu trebali. Koja će tebe televizija da prihvati? Baš se pitam. Obuzdaj malo sebe. Daj prostor da neko nešto kaže. Neznaš da staneš.

Katarina

12.12.2019 09:52

Sinoć ponovo ova nadobudna žena, toliko o informativnom programu. U našem narodu postoji jedna fantastična izreka ''Sedi di si, ni za di si nisi''.