Jovana Jeremić
Alo.rs
Jovana Jeremić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Naime, voditelj je konstatovao da Jovana ima veoma ekstremno stanovište kada su koleginice upitanju, na šta mu je Jeremićka vrlo lepo objasnila:

Insta

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Jao, odmah me bodeš tu gde najopasniji teren (smeh). Ne, ljudi se vrlo ljute na mene kada ja javno kažem istinu, dakle to svi znaju ali neće da kažu, a ja sam samo iskren čovek. Ja pripadam staroj školi novinarstva. Cenim ljude koji su urednici i voditelji, cenim ljude koji sami pišu svoja pitanja, koji sami zovu svoje goste, koji sami biraju svoje teme, dakle one koji su mozak operacije, a ne samo da dođeš da se slikaš i da budeš popularan da bi mama, tata, muž ili ljubavnik rekao: "Evo to je moja devojka!", na primer. Dakle ja volim da vidim celokupan paket i celokupnu ličnost, jer znam koliko je meni bilo teško. Ja sam od nule krenula u medijima. Niko mi nije pomagao i nikog nisam imala u ovom poslu. Igrom slučaja, evo moram da ti otkrijem, počela sam upravo na vašoj televiziji Pink sa 14 godina i tada sam pevala u jednoj emisiji. Od te devojčice postala sam ono što danas jesam i trudim se da budem okružena dobrim ljudima - rekla je poznata voditeljka i dodala:

- Dakle nije u interesu da li će neko meni nešto da završi, nego kakav je čovek. 

Da li si imala nekad nepristojne ponude? - upitao je voditelj.

- Jesam, imala sam ih mnogo na početku karijere. Možda je ovo hrabro što ti govorim na najgledanijoj televiziji, ali tako je - rekla je Nataša.

Nataša Jeremić

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Utom je voditelj želeo da otkrije koje su to osobe od kojih je Jeremićka imala nepristojne ponude, na šta se nadovezala novinarka, inače gost u emisiji:

- Pa to su bili razni političari, o tome smo mi već ranije pisali.

- Ali to mene nikada nije interesovalo - uključila se Nataša i dodala:

- Ja sam više porodičan tip. Ali imala sam posledice toga. Morala sam četiri puta više da radim nego bilo koja druga moja koleginica. I opet bih isto i ceo život ću tako. Ja ću svojim radom sve postići, jer meni je to vređanje moje inteligencije, a drugo, ja ne volim da nijedna druga žena zbog mene plače - završila je Nataša.

Nataša Jeremić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Voditelj je posle njene izjave prokomentarisao da je ovo jako dobra pouka, ne samo za one koji se bave novinarstvom, nego i važna životna lekcija koje bi trebalo svi da se pridržavamo.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (7)

cole

10.08.2020 10:12

Neverovatno odvratna osoba koja je umisila da je novinarka,zlo

srpca

10.08.2020 10:53

bravo jovana sto si otkrila te mucenike a tek te mucenice nemam reci

m

10.08.2020 13:31

U skorije vreme nismo imali ovakvu budalu kao voditeljku.

m

10.08.2020 13:33

Ko je Nataša?

m

10.08.2020 13:36

Jel na pravnom fakultetu ima smer novinastvo? Ovo je uvreda novinara koji su završili političke nauke smer novinastvo!

zix

10.08.2020 16:26

Žena je jako prepotentna i umišljena novinarka.

Goran NS

10.08.2020 19:23

Najodvratnije stvorenje na nacionalnoj TV. Zena koja je umislila da je bog i batina.