Milijana i Milojko
Masanori Jošida/Alo!
Milijana i Milojko

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Milijana i Milojko Božić pored toga što su mnoge šokirali razlikom u godinama, isplivao je još jedan skandalozan detalj njihovog života.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Milijana i Milojko navodno imaju specifičan način zabavljanja, i to dva puta nedeljno, kada Milijana, prema rečima njene prijateljice, kupa Milojka i navlači mu pelene.

"Milijana se loži na matorce, ali nijedan od njih osim pažnje, odnosa i novca nije želeo da ispunjava njene pomalo čudne potrebe. Milijanu posebno uzbuđuje to što četvrtkom i subotom njih dvoje imaju običaj da se zatvore u kuću, a onda Milijana kupa Milojka. Detaljno ga je prala, a potom mu stavljala bebi puder i umotavala ga u pelene. Kada mi je govorila o tome, molila sam je da ne priča nikome više, pošto je već navukla na grbaču dovoljnu osudu zbog razlike u godinama. Mislim da je to jako bolesna razonoda, ali ona je pričala to mnogim drugaricama", kaže Milijanina drugarica.

Milijana i Milojko, svadba

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Ona je navela još jednu bizarnu stvar koju radi Milijana.

"Ona bi ga dojila, nunala ili udarala po zadnjici, zavisno od raspoloženja. Volim je i ja, divna je osoba, ali to nije normalno ponašanje. On je jako voli, zar nije to jasno s obzirom na to koliko ga vara na televiziji", kaže drugarica.

BONUS VIDEO

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...