Jelena Ilić, Ivan Marinković
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Ilić, Ivan Marinković

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Ilić, Ivan Marinković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Kontroverzni rijaliti par Jelena Ilić i Ivan Marinković svakodnevno obraduju svoje pratioce novostima koje se dešavaju u njihovom životu!

Iako se već duže vreme nagađalo da li će Jelena i Ivan postati roditelji, niko nije znao šta je prava istina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Portal "Alo.rs" došao je do informacije koju je ovaj ljubavni par krio kao zmija noge. Naime, kako saznajemo oni su posetili jednu beogradsku kliniku kako bi utvrdili da li je Jelena zaista trudna:

Ivan Marinković i Jelena Ilić

Nenad Vujanović/Alo!

Ivan Marinković i Jelena Ilić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Baba Filipa i Dimitrija držala javnu kuću, Tomović sve detalje razotkrio u "Parovima"!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 18.09.2019. 20:35 Au! Filip i Dimitrije Mijatov, Foto: printscreen Đorđe Tomić posvađao se sa Dimitrijem Mijatovom za kog tvrdi da laže o svom zanimanju. Na kraju je Dimitrije priznao da je njegova baba imala javnu kuću i izneo detalje. TAJNI DOGOVOR Izabela nakon rijalitija prešla u Islam?!

 

- Ilićeva je često imala mučnine i u poslednje vreme se nije baš najbolje osećala. Požalila se Ivanu, a onda su zajedno došli do predloga da odu kod lekara. Nakon nekoliko obavljenih testova, doktor je najviše sumnjao na trudnoću. Njih dvoje nisu krili osmeh na licu, ali su ih ipak sačekale drugačije vesti. Naime, test se pokazao kao negativan, te su mučnine bile sastavni deo Jelenine svakodnevnice - ispričao je izvor za portal "Alo.rs" i dodao da njih dvoje žele u skorije vreme da se ostvare kao roditelji!

BONUS VIDEO:

ŠOK! Ivan Marinković do detalja opisao kako izgleda vođenje ljubavi sa Jelenom!