Ivan Marinković Jelena Ilić
Screenshot Facebook
Ivan Marinković Jelena Ilić

Screenshot Facebook

 Foto: Screenshot Facebook

PROČITAJTE JOŠ:

Parovi

Screenshoot Youtube

Ova kontroverzna učesnica rijalitija Hepi televizije na samom početku ljubavi sa Marinkovićem bila je sjajna, brižna i nežna devojka. Iako su njemu svi govorili da je ona sa njim zbog poena i medijske pompe, nije hteo da poveruje u to i nastavio je vezu sa njom.

Skoro sedam meseci sve je bilo super, a onda su počeli da nastaju užasni problemi. Jelenin bivši prijatelj koji je želeo da ostane anoniman, otkriva na šta je ona spremna i u kakvoj je opasnosti Ivan kraj nje.

Ivan Marinković Jelena Ilić

Screenshot Facebook

Foto: Screenshot Facebook

"Jelena ima teške psihičke probleme i ne znam kako je ona uopšte uspela da bude deo rijalitija? Ona je u spoljašnjem svetu poznata po tome što je svakog svog dečka tukla, maltretirala i navodila na užasne stvari. Imala je jednog sa kojim je bila pola godine, šta je ona njemu radila... Skidao joj je zvezde sa neba, bio najbolji momak na svetu, a ona ga umalo nije ubila. Naime, tokom jedne svađe gađala ga je punom flašom vina u glavu. Pogodila ga je nezgodno i on je zadobio naprsnuće lobanje, potres mozga i život mu je visio o koncu. Jelena nije pokazala trunku kajanja. Dok je on bio u bolnici, ona je prijateljicama rekla kako ga je odalamila i kako je jaukao i plakao, a ona osećala moć jer mu je život zavisio od njenog poziva Hitnoj pomoći, koju je pozvala tek kada je videla da obimno krvari", kaže izvor, pa nastavlja:

"Ivan je sada njena žrtva, predmet njene bolesne mašte. Počela je da mu pravi pakao od života, malo pomalo i ona će njega ubiti ako ne pobegne od nje. Videla je da on može dosta da trpi, da tolertiše njene užasne stvari. Nju loži da ispituje koliko bola neko može da podnese. Jelena je Ivanu umalo odgrizla pola nosa. Nakon toga ga je udarala šakama po rukama i napravila mu modrice koje su ravne saobraćajkama. Lice mu je prekriveno ogrebotinama, koje su duboke i ostavljaju ožiljke.

 

Dok je Ivan plakao sa krvavim nosem i izgrebanim licem da mu donesu alkohol, Jelena se smejala od zadovoljstva i pitala ga da li želi još. Ukoliko se ovaj rijaliti uskoro ne završi, Jelena neće stati sa ispitivanjem koliko Ivan može da podnese maltretiranja. Velike su šanse da mu ona nanese i smrtonosne povrede jer nema granice. Ljudi, ta devojka je mnogo opasna", završava izvor koji je nekada bio blizak sa Jelenom Ilić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Sandra

02.07.2019 14:03

Znači ko se ovako ne ponaša nema dečka i nema skidanja zvezda