Miljana Bogdanović
Promo
Miljana Bogdanović

Promo

Miljana Bogdanović, Foto: Promo

Milijana Bogdanović priznala je u programu rijalitija da je bila silovana od strane starijeg čoveka, bivšeg ljubavnika.

Lepotica iz Pilatovićeva je svojevremeno ispričala da njena porodica nije imala novca, te da je tada u dogovoru sa majkom odlučila da pozajmi novac od "kamataša". Čovek od kojeg je pozajmila je, kako ona tvrdi, čovek iz obezbeđenja, osoba je koja ju je u prošlosti primorala na s*ks.

"Otišla sam da uzmem novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U kolima mi je rekao da ne može da podigne novac iz banke i da je skrenuo sa puta, a onda je pokušao da me siluje", izjavila je Milijana u rijalitiju.

"Nisam ga tužila privatno, osuđen je po službenoj dužnosti", dodala je ona.

"Pao je mrak, izvadio nož, a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam da pobegnem, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je telefon i rekao nećeš nigde dok ne spavaš sa mnom. Trgao mi je duksericu, otkopčavao pantalone i držao nož. Desilo se to što se desilo", govorila je tada Milijana.

"Kada sam izašla iz rijalitija mama i sestra su mi sačuvale dosta pisama od strane gledalaca. U jednom od tih pisama se opisao upravo taj jeziv događaj koji se desio sa njim. Iskreno ja mislim da je on u pitanju, ali ne želim da se bakćem sa tom temom... Trudim se da ne razmišljam o prošlosti", smogla je snage da uzusti Milijana.

Pročitajte još