Ivania, Požgaj
Screenshot Instagram
Ivania, Požgaj

Screenshot Instagram

Ivania, Požgaj, Foto: Screenshot Instagram

Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Ivania Bajić bila je gost portala Happy televizije pa smo odlučili da joj vratimo neke uspomene te smo je odveli u vilu "Parova".

Ivania je priznala da joj nije sve jedno što je ponovo u vili pogotovo nakon što razmišlja o ponovnom ulasku u rijaliti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je otkrila i kako se osećala kada je izašla iz rijalitija:

Ivania Bajić Parovi

Masanori Jošida/Alo!

Ivania Bajić Parovi, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Jao ja sam se rasplakala kad sam došla kući od sreće. Bilo mi drago, ulazim u moju sobu, nekako sam sve bila zaboravila, vraćaju mi se neka sećanja, gledam neke slike, baš mi je bilo teško. Baš mi je bio čudan osećaj da sam se vratila.

Coka sa bebom izašla iz porodilišta, a jedna slika je zapalila društvene mreže! Evo šta je NOVOPEČENI TATA URADIO! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 06.08.2019. 20:46 Svih 9 meseci trudnoće je izdržala u Vili Parova, a juče je i na svet donela dečaka Lazara. Nikola Lakić i Coka, Foto: Screenshot Instagram Pre četiri dana takmičari rijaliti programa "Parovi", Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka, postali su roditelji prelepog dečaka Lazara.

 

Kaže i da je i dalje svi pitaju za "Parove" i da opna objašnjava kako sve funkcioniše zbog čega ima osećaj da se nisu završili a što govori i da je ovaj rijaliti program izuzetno gledan.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!