ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA Ivana Marinkovića prebili zelenaši?! Kukao i molio na kolenima dok mu je tekla krv, a ovoliko novca im duguje!

Uvalio se u probleme...

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Printscreen

Jedan od najkontroverznijih učesnika "Parova" Ivan Marinković krije veliku tajnu, koju do sada niko nije znao.

 

Naime, portal "Alo.rs" došao je do informacije da mu zelenaši dišu za vratom zbog dugova koje je napravio u pauzi između dva rijalitija.

 

Ivan Marinković je pre “Parova” ostao dužan ogroman novac. Zadužio se kod trojice zelenaša i nije znao šta da radi. Sve pare koje je dobio od prošle sezone je potrošio, a dok nije ušao u ovu sedmu nije imao ni dinara - započeo je priču izvor blizak Ivanu Marinkovicu i dodao:

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Dejan Briza/Alo!

- On se zadužio kod zelenaša jer je pare nenormalno trošio. Priča se da je cifra dostigla 8.000 evra i da nije imao da im plati. Vijali su ga, čak je i batine dobijao, ali ni to mu nije pomoglo da se opameti. Prisustvovao sam sceni kada su došli da naplate dug, a on nije imao ni prebijene pare. Pao je na kolena i molio da mu oproste, ali oni su ga tukli tao da mu je išla krv. Sada se nada dok je u Parovima da će otplatiti taj dug, zbog toga je u ovu sezonu najviše i ušao. Svestan je da napolju ne može da zaradi novac - zaključio je izvor blizak Marinkoviću za portal "Alo.rs".

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: J.I./Alo!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi