DOBIJA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM? Ivan Marinković uzima sina, sprema se DNK test: Miljana će poludeti!

Plaši se za detetovu bezbednost!

Miljana Marija i Ivan
Foto: YouTube/Printscreen

Ivan Marinković je, prema navodima medija, odlučio da se bori za starateljstvo nad sinom Željkom, kog je dobio sa Miljanom Kulić.

Ivan Marinković navodno je spreman na DNK test kako bi dokazao očinstvo, a i tražio starateljstvo nad malim Željkom Kulićem.

Miljana Kulić
 Foto: YouTube/Printscreen

- U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide i kako se ophodi prema detetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dete. Zna da je njegov, još kada ga je pre četiri meseca video u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće - ispričao je izvor ovog lista.

Ivan Marinković
 Foto: printscreen

- Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega je i policija reagovala nekoliko puta - zaključio je on.

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  22/05/2020 - 16:17
  To delijo spasi to dete dok se jos moze.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi