Ivan Marinković Jelena Ilić, Parovi
Screenshot Dailymotion
Ivan Marinković Jelena Ilić, Parovi

Screenshot Dailymotion

Ivan Marinković Jelena Ilić, Parovi, Foto: Screenshot Dailymotion

Ivan Marinković i Miljana Kulić imali su intimne odnose u šestoj sezoni "Parova", kada su oboje bili deo ovog šou programa. Kulićeva je ostala trudna, a Marinković nikada nije priznao dete. 

On je u više navrata isticao da ga Miljana ne zanima, a sada uživa u vezi sa Jelenom Ilić. On je jednom prilikom ispričao šta se zapravo desilo između njih dvoje, i zašto je nikada nije gledao kao devojku za ozbiljnu vezu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ono što smo Miljana i ja imali je čist sex sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam video da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za seksom, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dete na kraju. Dete ja nisam hteo ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta al očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni posle saznanja da je trudna - rekao je tada Marinković.

Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshot Youtube

BONUS VIDEO:

"SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinković izvređali dete, pogledajte kako je on reagovao!

 

Komentari (2)

m

18.08.2019 14:16

Budalo, ona na svakog naskakala. Nju svako može da ima. Lepo su te ukućani upozoravali da se kloniš nje i da oni beže od nje.

m

18.08.2019 14:19

Nisi ti nju iskoristio već ona tebe.