"OVO SU MOJI POSLEDNJI TRZAJI" Ivan Marinković umire! Jeca, plače ne može da zaustavi suze potpuno je slomljen i očajan!

Teško mu je bez nje!

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Printscreen/Youtube

Otkako je nedavno ušao u "Parove 8", Ivan Marinković ne može da sakrije koliko mu nedostaje njegova devojka Jelena Ilić. Večeras je otišao u Tajnu sobu i ispričao sve što mu je bilo na srcu.

- Ne znam kako uspevam da izvučem iz sebe energiju da učestvujem ovde! Treba mi još nešto da mi ona kupi. Znam sve vrlo dobro i neću da mi neko stane na put ljubavi. Ja znam šta ću da uradim, neće niko mene da spreči. Ja znam vrlo dobro šta treba da se desi. Ne verujem da vi hoćete da stanete na put ljubavi! Meni ona treba, ja bez nje ne mogu da živim, nema šanse! Ovo su moji poslednji trzaji, umreću bez nje - rekao je Ivan kroz suze.

"SAMO JEDEŠ, POGLEDAJ SE NA ŠTA LIČIŠ" Učesnice Parova se žestoko posvađale! Uvrede letele vilom, suparnice ne mogu da podnesu jedna drugu!

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Printscreen/Youtube

Onda je usledila tužna muzika i Ivan nije mogao da sakrije svoje emocije. Suze su padale kao kiša. Jelena Golubović je ušla i pokušala da ga smiri:

INTERNETOM KRUŽI SNIMAK! Otkrivena najveća tajna Hepi produkcije! Dalila i Dejan priznali ono što niko nije ni pomišljao!

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Printscreen/Youtube

- To je znak da te voli, ne bi ti pustili ovu pesmu. Sigurno će ući danas ili sutra. Da te ne voli ne bi ti poslala poklon - tešila ga je Jelena Golubović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi