POSLE DVE GODINE REŠEN SLUČAJ! Ivan Marinković ISPLATIO alimentaciju: Izmirio 410.000 sad ima jedan USLOV za Gocu!

Odužio se za sve...

Ivan Marinković, Goca Tržan
Foto: Printscreen

Ivan Marinković izmirio je dugovanje u iznosu od 410.000 dinara koje je sudskim putem potraživala njegova bivša supruga Goca Tržan na ime neisplaćenih alimentacija.

Ovim je okončan proces pokrenutjoš pre skoro pola godine, treći put za isto krivično delo. 

Bivšem učesniku "Parova", prema tvrdnjama Gocinog advokata Branislava Bogdanovića, pretila je zatvorska kazna jer je dva puta uslovno osuđen za neplaćanje alimentacije, što znači da svrhe kažnjavanja nisu ispunjene. Međutim, Ivan je uspeo da izbegne moguću robiju tako što je pre dva dana uplatio dug. Njegov pravni zastupnik Rade Todorović rekao je za Kurir da će Marinković nastaviti da plaća obaveze prema ćerki Leni, kao i da će tražiti da viđa svoje dete.

"NE ZANIMA ME ON" Ivan Marinković NIJE čestitao nasledniku PRVI rođendan, a zbog SRAMNE IZJAVE će ga osuditi čitava Srbija!

"Suđenje je odloženo za septembar, ali neće ni imati potrebe da se održi jer je Ivan izmirio obaveze. Uplatio je ceo iznos. Pokušaćemo da se dogovorimo s Gocom da više ne bude ovakvih tužbi jer je bespotrebno, Ivan će ubuduće izmirivati svoje obaveze, a ako slučajno bude problema, rešićemo ih mirnim putem. Nema potreba da se on blati toliko po medijima kad nije tako. Čovek nije imao novca, a čim je zaradio, platio je svoju obavezu. Pa, svaka druga žena u Srbiji bi trebalo da tuži muškarca zbog neplaćanja alimentacije, to nije u redu. Takođe, tražićemo i da Ivan može da viđa dete, obratićemo se socijalnoj službi. Goca nije dala da viđa ćerku jer nije plaćao alimentaciju, po meni su to ucene. Evo, sad je platio i više nema prepreka", smatra Todorović.

PREKRŠIO SVA PRAVILA! Ivana policija zaustavila BEZ DOZVOLE, ali svi gledaju u njegovu MAŠINU! Oglasila se i Miljana Kulić (FOTO)

Goca Tržan
Foto: Masanori Jošida/Alo!

Osim ovog procesa koji je okončan, između Goce i Ivana vodi se još jedan spor, koji se tiče kredita za stan u Mirijevu, ali i to će Marinković pokušati da reši mirnim putem.

"To stoji i dalje. Ali rešićemo i to uskoro. Trebalo je da se hipoteka skine sa Ivanove pokojne majke. Pet godina to nije urađeno. Ivan je mogao da tuži Gocu zbog toga, ali on nije takav, neće to da uradi", dodao je Marinkovićev zastupnik.

Miljana Kulić zapalila društvene mreže, ostavila URNEBESAN KOMENTAR ispod slike Ivana Marinkovića! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 01.08.2019. 21:44 Prvo pkazala novog dečka, pa brutalno osula po ocu svog deteta! Ivan i Miljana, Foto: Printscreen Ivan Marinković je otputovao iz Beograda i krenuo put Pečenjevca. Ovu priliku iskoristio je da se provoza na traktoru.

Ivan nam se nije javio za komentar, kao ni Goca Tržan.

BONUS VIDEO:

David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Povezane vesti

 • Korisnik: bi
  09/08/2019 - 10:25
  Čuj,"svaka druga žena u Srbiji bi trebalo da tuži muškarca zbog neplaćanja alimentacije, to nije u redu"!Kao da to nisu njihova deca,pa samo majke treba decu da gaje,finansiraju i ostalo.Marinković bi trebalo malo da se zamisli o svom ponašanju i zašto mu bivša žena ne dozvoljava da viđa dete; da li samo zbog neplaćene alimentacije.Nije baš lepo za dete da ti se otac vucara po tv, da ga biju,pljuju,da ga svi gledaju tokom seksa isl. Ostavlja utisak nekoga ko nije dobar primer svom detetu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi