UBIĆE GA, HOĆE DA IZAĐE IZ VILE! Ivan Marinković DOBIO BATINE! Jelena ga UJELA ZA NOS, LIPTALA KRV! Obezbeđenje uletelo da spreči pokolj!

Ne da mu mira!

Parovi
Foto: Screenshoot Youtube

Ivan Marinković je posle još jedne rasprave sa svojom devojkom Jelenom Ilić, insistirao da oboje odu u Tajnu sobu, gde se obratio produkciji. On je rekao da Jelena želi da izađe iz rijalitja i da moli produkciju da potpiše ugovor na 120.000 evra sa takvim dogovorom. Kako je Jelena pretila Ivanu da će ga ubiti na spavanju, POGLEDAJTE OVDE.

 

Ivan je počeo da objašnjava da on iz iskustva zna da je to nemoguće, iako moli produkciju da to omogući Jeleni ovakav dogovor.

On je takođe rekao i da zna da će ona već sutra biti bolje, kada popije lekove za smirenje, i napomenuo da je voli najviše na svetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja. Jelena je neko vreme smireno slušala šta on govori, a onda se iznervirala i nasrnula na Ivana. Lupilamu je šamar i počela da ga guši. Zašto je zbog Ivana policija upala u "Parove", POGLEDJATE OVDE.

- Šta pričaš sad? Što si ušao ovde, da pričaš da hoću da tražim ugovor? Šta glumiš majmuna? - vikala je Jelena, dok se Ivan branio.

Ona ga je čak u jednom trenutku ujela za nos:

 

Na kraju je moralo da reaguje obezbeđenje, koje je izvuklo Jelenu iz Tajne sobe, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi