Ivan i Jelena životno ugroženi, na meti manijaka: Reagovala i policija! (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Ivan i Jelena
Ivan i Jelena, Foto: YouTube/Printscreen

Ivan Marinković prešao je put od bivšeg supruga popularne pevačice Goce Tržan do učesnika rijalitija "Parovi". Sada se našao u ulozi emisije "Upoznajte Parovi", a ova pozicija ga je dovela do velike neprijatnosti.

Marinković se u više navrata od stupanja na novu poziciju susreo sa brojnim pretnjama smrću. Njegova verenica Jelena Ilić uključila se juče u popularni TV format i iznela da su voditelj i ona životno ugroženi, jer su se našli na meti manijaka.

- Mene i Ivana određeni ljude prete, imam potrebu to da kažem u lajvu jer sam uplašena. Je l' Ivan i ja treba da se bojimo za život svaki put kad izađemo iz kuće zbog tamo nečijih fanova? - otkrila je bivša stanovnica zemunske vile, pa dodala:

- Svi ljudi koji su slali preteće poruke, prijavljeni su, a policija će odraditi svoj posao - zaključila je.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

semberka

24.12.2020 19:07

to mora da ona kucka goca navraca svoje fanove nemoze da podnese da je ivan nasao ljepsu zenu od nje.I nemoze vise onog picopjevca predstavljat tatom ivanovu kcerku.

MILE

24.12.2020 19:56

DEVOJKO MOZDA U TOME SVEMU TI NEMAS NISTA. MOZDA SU TO DUGOVI TOG TVOG DECKA . GLEDAOCI TV HEPPIJA ZNAJU PRICE KAKO SE PONASO U RIJALITIJU , KAKO JE SVE VREDJAO , ISMEJAVAO UCESNIKIE. STA JE RADIO.KRAO PO DRAGSTORIMA.