Slobodan Bošnjaković
Vladimir Maričić
Slobodan Bošnjaković

Vladimir Maričić

Slobodan Bošnjaković, Foto: Vladimir Maričić

-„Zadruga“ je glamuroznija u odnosu na „Parove“, ali mi se koncept „Parova“ više dopada, posebno jer se TV „Hepi“ nalazi u Zemunu, gde živim. Vidim sebe u „Parovima“. Tu je manje ljudi, pa bih mogao da se pokažem i budem zapažen. Ušao bih, čak i kada se moja žena ne bi složila s tim - kaže Boki, koji tvrdi da bi, za razliku od većine muških ukućana koji napolju imaju partnere, ostao veran svojoj ženi.

Slobodan Bošnjaković

Vladimir Maričić

Slobodan Bošnjaković, Foto: Vladimir Maričić

- Mislim da mi se ne bi mogla desiti ljubav, mada znate kako je, ja planiram, a bog mi se smeje - tvrdi Boki.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako nam je rekao, u njegovom kraju su klinci pokrenuli peticiju da uđe u „Parove“, pa računa na njihovu pomoć i podršku ukoliko do toga dođe. Do tada je samo gledalac i fan, i to jedino Elvinov. Njega je izdvojio od svih, zbog, kako kaže, besprekornog ponašanja.

Nakon kratkotrajne pauze, uspeva da nastavi priču.

Elvin Kadrić Kadra

printscreen

Elvin Kadrić Kadra, Foto: printscreen

- Dečko nema manu. On je ukras rijalitija. Pratio sam ga i dok je bio u „Zvezdama Granda“, pa u bosanskom takmičenju… Pleni u svakom smislu te reči. Teško doživljavam uvrede na njegov račun. Mili mu svašta kaže, devojka Izabela takođe… Ja bih ga branio da sam tamo. Verbalno sam jak, mislim da bih uspeo - ubeđen je Slobodan.

Ne spavam zbog „Parova“

Slobodan kaže da na posao odlazi umoran i jedva čeka da dođe kući da nastavi da prati rijaliti. - Ja bih najviše voleo kada bih mogao da ih gledam 24 časa dnevno, ali ne mogu zbog posla. Mada i na poslu pratim rijaliti pomoću telefona i interneta. Ali čim dođem kući, palim TV i gledam do jutra. Ne trepćem. Desi se da samo odspavam sat pre nego krenem na posao, a na poslu budem 12 sati - kaže Boki za „Alo!“.

Kako kaže, Elvin je smetnja ostalim učesnicima zbog toga što je favorit za pobedu.

- Elvin ima perfektnu kontrolu, smiren je, ne reaguje agresivno, ne vraća nikome uvrede, nametnuo se kao favorit. Naklonjeni su mu i voditelji, i gledaoci. Učesnici su ljubomorni, pa mu podmeću i napadaju ga - kaže Slobodan za „Alo!“.

O Elvinovoj izabranici Izabeli nije imao toliko lepih reči, ali kako kaže, ako je dobra za Elvina, dobra je i za njega.

- Ako on smatra da je ona njegov najbolji izbor, ja ga podržavam. Izabela je njega i ponižavala, i svađala se, i napadala ga, ali srce ne pita razum. Teško opstaju rijaliti parovi. Bels je malo slobodnija, eksplozivnija, histerična je, prema majci se ne ponaša lepo… - kaže Bošnjaković za „Alo!“.

Elvin i Izabela
Elvin i Izabela, Foto: printscreen

 - Ja sam po majci iz Sarajeva. Muslimanski svet je malo drugačiji. Izabela je imala prošlost, menjala je muškarce… Sve je to rekla na poligrafu, a on je to prepoznao kao istinu. Muslimani su malo konzervativniji. Ne verujem da će ta veza opstati. Ali ako on želi, neka bude srećan - kaže Boki.