Milijana Bogdanović
Printscreen
Milijana Bogdanović

Printscreen

Foto: Printscreen

Slađana Bogdanović kroz suze priča da je ljubav naslednice prema starijim muškarcima primetila odavno i da je zbog toga s njom išla kod stručnih lica.

PROČITAJTE JOŠ:

Milijanina majka za "Scenu" otkriva da se sa činjenicom da njena ćerka voli znatno starije muškarce pomirila onda kada joj je psihijatar rekao da je to jedino rešenje.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Gledam kad stignem i jako mi je teško, Milijana tu nije onakva kakva je napolju, nije raspoložena i nasmejana. Ona je ušla u zverinjak i znam da joj uopšte nije lako. Moja ćerka nije kao ti ljudi kojima je okružena, nije prevarant i manipulator, i znam da to nikada neće postati. Sigurna sam u svoje dete i ona ne treba da bude kao oni. Mislim da moli boga da izađe i da se pokajala kada je shvatila gde je došla. Nije očekivala da će joj tamo tako biti. Pogubila se među tim ljudima, ali sve što govori pred kamerama je istina."

Milijana

printscreen

Foto: printscreen

Milijana je hrabro pred kamerama otkrila da ju je silovao čovek iz obezbeđenja, sa kojim je imala kratku vezu. Kako je navela, ona je od njega pozajmila novac, a dok su bili u kolima on je izvadio nož i prisilio je da ima odnose sa njim. Milijanina majka kaže da je to bio najgori trenutak u životu čitave porodice.