Irma Serjanić
Printscreen
Irma Serjanić

Printscreen

Irma Serjanić, Foto: Printscreen

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Irma Sejranić, može da dođe sebi zbog ga što je prošla za ovo vreme koliko je bila zatvorena u vili.

Iako je ušla da se zabavi, njen boravak se pretvorio u noćnu moru i horor film i još nije sigurna kakve su posledice ostale, što će utvrditi pre nego što bude tužila Darija Šogorovića za fizičko maltretiranje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bez obzira na to što su kraj rijalitija izgladili odnose i što je delovalo da su se među i njima možda javile simpatije i ljubav, ona je to u startu demantovala.

"Daleko bilo da sam se zaljubila u njega. Ne zaljubljujem se ja u pedere. Mislim, ja obožavam gej ljude, volim gej populaciju i družim se s njima. Ne znam više ni šta je on. Možda je on i biseksualan. Bitno je gospodin opran preko mene. Nisam razočarana. Iako mi je simpatičan, ja ću sada da ga tužim za udarac koji mi je naneo. Tužim ga za duševnu bol. Kada me je šutnuo u vaginu, pala sam i imala frakturu karlice, imala sam nesnosne bolove i krvarila sam 20 dana zbog njega. Samo sam ćutala i jela se", rekla je Irma.

Irma Serjanić

Printscreen

Irma Serjanić, Foto: Printscreen

"Nije istina da nijedan muškarac nije reagovao na mene. Videli su da sa mnom ne mogu da rade šta hoće iako sam bila jedna od boljih riba u vili. Ja ne dam na sebe, ne dam na svoj karakter. Imam mušku energiju, imam karakter i stav. Nisam više u rijalitiju da pričam šta njima odgovara, sada mogu da pričam ono što ja želim. Mali je odreagovao na mene, a kada sam ja htela da mu priđem, on me je šutnuo i napravio mi haos", završava kontroverzna Tuzlanka, koja će ovih dana presaviti tabak i tužiti Darija Šogorovića i krivično ga goniti zbog nanetih povreda.

"Ivan pokušao da me siluje"

Irma Sarjanić priznala je da ju je Ivan Marinkoivć umalo silovao u prošloj sezoni Parova. Ona je rekla kako je on hteo da je strpa u tajnu sobu, ali ona je uspela da se otrgne i pobegne.

Irma Serjanić Parovi

Printscreen

Irma Serjanić Parovi, Foto: Printscreen

Pogledajte BONUS video:

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!