Parovi
Printscreen
Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

Nakon što je otkriveno da je bivša pobednica četvrte sezone Ružica Veljković osvojila prvo mesto na tabeli sa 38,9% glasova, odlučila je da otkrije svoj pakleni plan.

PROČITAJTE JOŠ:

- Moram priznati da sam planirala nešto u tajnosti što nije lepo, ali obzirom da sam prvo mesto otkriću vam - rekla je Ružica.

Svi su se zainteresovali za priču pa su je požurivali da što pre otkrije svoju tajnu.

- U slučaju da nisam prva, planirala sam da onome ko se nađe na vrhu tabele dam sir kome je istegao rok trajanja, znam da je to loše, ali nisam mogla drugačije - završila je Ružica.

Benjamin Spahović se pronašao u priči, te joj to nije uzeo za zlo, već su se oboje kroz osmeh nastavili da se šale na tu temu, ali takmičar je ipak rešio da im se osveti.

- Vidim da je Benjamin ljut, jer sam mu otkrila kako bih ga otrovala sirom, da je bio prvi na tabeli - šaljiva je bila Ružica.

- E, pa jesam i sada ću da vam se osvetim, molim produkciju da me ne kazni, hoću da im vratim za sve - rekao je Benjamin.

On je otrčao do frižidera i uzeo dva jaja u nameri da gađa Izabelu Alijoski i Ružicu. Njih dve su počele da beže i da vrište, ali je Benjamin ipak sustigao Ružicu i olupao joj jaje o glavu.

Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

- Ja sam šokirana i zahtevam kaznu istog momenta - rekla je Ružica.

- Ne brini drugarice, ja ću se osvetiti za tebe - uzviknula je Izabela i polila Benjamina brašnom.

Ipak, svo troje su se na kraju smejali situaciji i odmah se uputili ka kupatilu u želji da se očiste.