Stana, Parovi
Printscreen
Stana, Parovi

Printscreen

Foto: Printscreen

Učesnici rijalitija "Parovi" sinoć su imali priliku da čuju stravičnu ispovest žene koja je trpela nasilje u braku, ali to je možda i najmanje šta je još otkrila.

PROČITAJTE JOŠ:

JELENA ILIĆ, Ivan Marinković

Screenshot Youtube

Naime, u vilu Parova ušetala je Stana (32) iz Bora koja je poželela da sa celom nacijom podeli svoju priču.

Ivan Marinković ju je dočekao na vratima, se vreme ju je držao za ruku i pružao joj podršku.

Stana, Parovi

Printscreen

Foto: Printscreen

Stana je potom sela i otvorila dušu:

"Suprug je u zatvoru zbog teškog ubistva, ja sam bila u sigurnoj kući. Sin je otišao u hraniteljsku porodicu kada je video da naša ćerka opšti sa rođenim ocem! Ćerka inače ide u specijalnu školu. Kupio ju je novce, telefonima, odećom. Sve joj je pružao. Htela sam da je vaspitam na pravi način, ali on je to uništio", rekla je a onda dodala:

"Udala sam se sa dvanaest godina. Krivi su moji roditelji, nisu me zaštitili. Oni su me upoznali sa mužem. Pravio se da mi je prijatelj, brat. Posle je čak počeo da tuče mog oca. Ubio je jednog dečka betonskom pločom, smrskao mu je glavu."

Stana, Parovi

Printscreen

Foto: Printscreen

Stana je otkrila i da je tokom trudnoće prolazila kroz torture, pa da zbog toga jedno dete trpi posledice.

"Oba deteta sam rodila prevremeno. Muž me je tukao za vreme obe trudnoće, a na devojčici su ostale posledice. Ona živi sa njim", kazala je Stana i dodala:

"Ćerku je nedavno pretukao, pa je išla u policiju, ali verujem da je uspeo da je odgovori od prijave. Ona ima samo četrnaest godina."

Irmu je ovo potreslo, pa je ustala da da svoje mišljenje.

"I sama sam prošla kroz nasilje u porodici, pa se veoma saosećam sa vama. Kako su vaši roditelji mogli da vas daju, šta je pozadina toga", upitala je takmičarka.

Irma Serjanić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Imao je novca, praktično je kupio moje roditelje. Kriminalac je, svi su ga se plašili", odgovorila je Stana.

Međutim, vrhunac njene priče i najveći šok je tek usledio. Stana je otkrila da je uhvatila muža kako seksualno zlostavlja ćerku sa posebnim potrebama.

"Kada smo sin i ja uhvatili muža kako seksualno zlostavlja ćerku sa posebnim potrebama, oboje smo dobili batine. Sina je udarao po leđima, šutirao ga. Kasnije kad smo bili u Nemačkoj, terao ga je da krade", kazala je Stana i dodala:

"Deca su mu samo izgovor, njemu je stalo do mene. Ne smem da uzmem ćerku od njega, ubio bi me."

Stana, Parovi

Printscreen

Foto: Printscreen

Za kraj, Stana je imala samo jednu želju:

"Želim samo da moja ćerka ne ide mojim putem, da ne živi sa ocem koji je maltretira i siluje. Ne sme da pobegne od njega, kao što ja nekad nisam smela. Borim se, ali ne znam šta više da uradim. Sve je u rukama zakona", zaključila je Stana.

PROČITAJTE JOŠ: