Nenad Marinković Gastoz
printscreen
Nenad Marinković Gastoz

printscreen

Nenad Marinković Gastoz, Foto: printscreen

Pobednik rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gastoz postao je miljenik publike. Naime, on je svoju karijeru usmerio u mužickom pravcu, i ide mu više nego odlično. Stalno nastupa, sprema nove pesme, i ozbiljno radi na sebi.

- Mogu da vam kažem da će ove godine biti jako bolje, neće biti puno onih starih učesnika, samo se nadam da će shvatiti svoju poziciju i najbolje je iskoristiti. Bitno je da se ne plaše, neka im ja budem primer - rekao je Gastoz.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, malo je razmišljao kada smo ga pitali ko je po njemu iskoristio popularnost na pravi način kada je izašao iz vile.

Nenad Marinković Gastoz

Ana Paunković/Alo!

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Ana Paunković/Alo!

- Trebaće mi vremena da razmislim, ajde da kažem ovako Anđela Lakićević, Požgaj, Vesna Rivas je uzela novi lokal, Ružica se udala, svi ostali koji su otišli po drugim rijalitijima za mene nisu uspeh - rekao je Gastoz.

Irma brutalno napadnuta, hteli noževima da je iseku? Kobno veče je umalo koštalo života!

AUTOR: Telegraf/J.I. DATUM I VREME: 11.09.2019. 17:31 - 11.09.2019. 17:51 Katastrofa! Irma Sejranić, Foto: printscreen Irma Serjanić otišla je na Skadarsko jezero i ne sluteći kakva je katastrofa tamo čeka. Kako se navodi, bivša ukućanka vile "Parova" umalo je stradala kada je ušla u pogrešan brodić na poziv dvojice kršnih momaka koje je nešto kasnije, navodi se, u suzama molila da je puste.

 

Takođe, otkrio je šta očekuje od nove sezone, ali i posavetovao nove takmičare, celi intervju možete pogledati u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Otkrivamo ko ulazi u “Parove 8”, šok!

 

Komentari (2)

Smiljka

11.09.2019 19:59

Opet stari rijaliti igrači ulaze? Zašto ne ubace nove?

ruza

12.09.2019 08:03

e joj spaho rivas balvan pi pi pi.