Nenad Mariniković Gastoz
Nenad Vujanović
Nenad Mariniković Gastoz

Nenad Vujanović

Nenad Mariniković Gastoz, Foto: Nenad Vujanović

Nenad Marinković Gastoz morao je da se iseli iz stana, i to u najkraćem mogućem roku zbog buke koju je pevačica Nadežda Biljić napravila svađajući se sa dečkom.

Sve se to desilo jer su se stanari žalili na buku i da nisu mogli oka da sklope cele noći. Nadežda je pozvala Gastoza i dogovorili su se da se te večeri vide i da se ispričaju uz neko piće. Pevačica je kod Nenada došla s tadašnjim dečkom, a veče je počelo sasvim normalno, kao i svako drugo, uz poneku rakiju i normalnu priču o nastupima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Sedeli smo tako i kako je vreme odmicalo smanjivala se i količina rakije u flaši i tako smo počeli da se sve više šalimo. Između Nadežde i njenog dečka delovalo je da je sve u redu do jednog trenutka kada je ona počela toliko da viče i histeriše da su i nas zabolele uši, pa smo ih zamolili da budu tiši. Oni su u prvi mah poslušali, ali to je trajalo nekoliko minuta i naša agonija se nastavila - tvrdi naš izvor koji je bio te večeri s njima i dodaje:

Gastoz

Alo!/ Masanori Jošida

Gastoz, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

 

- Nakon tolike dreke nismo znali šta da radimo, a bilo je neko pozno doba, oko tri sata posle ponoći. Tada nisu više ni čuli naše molbe i mi smo ih nekako nagovorili, kad već mora tako, da odu u toalet. Mislili smo da, kad su u toaletu, to se neće toliko čuti. Ali smo napravili tada veliku glupost jer su ušli u WC, zaključali se i vikali sve vreme. Bili smo bespomoćni jer nismo mogli da razvaljujemo vrata u to doba. Morali smo da sačekamo da se ta svađa okonča.

Međutim, kako navodi isti sagovornik, svađa je završena u šest sati ujutru, kada su i izašli iz toaleta, a već oko 12 časova Gastozu je zazvonio telefon i gazde u čijem je stanu živeo rekle su mu da spakuje stvari i iseli se iz stana, što je Nenad i učinio.

Gastoz

printscreen

Gastoz, Foto: printscreen

Luna ljuta na Gastoza zbog Kije

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani ljuta je na bivšeg Nenada Marinkovića Gastoza. Naime, Gastoza smo sreli na jednom festivalu i pitali ga da li je čestitao pobedu Luni, na šta nam je on rekao da jeste čestitao, ali da je ona ljuta na njega.

Gastoz

printscreen

Gastoz, Foto: printscreen

- Naravno da sam joj čestitao pobedu, poslao sam joj poruku putem društvene mreže Instagram i poželeo joj sve najbolje u daljem radu i planovima. Luna je zaslužila tu pobedu i baš mi je drago zbog toga jer smo svedoci toga šta je sve preživela. Odgovorila mi ja ubrzo, ali vrlo kratko i zvanično, bio sam u čudu. Ali posle sam saznao da je ljuta na mene jer sam se jednom prilikom slikao sa Kijom Kockar, zaključio je Gastoz.

Pogledajte BONUS video:

Tijana Ajfon doživela stravičnu saobraćajnu nesreću