Milijana i Milojko
printscreen
Milojko i Milijana

printscreen

Milojko i Milijana , Foto: printscreen

Mnogi su njihovu ljubav osporavali zbog 53 godine razlike, ali oni su uprkos svemu opstali, pa će se 7. septembra u Požegi upisati u knjigu venčanih. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Svašta smo pregrmeli. Ne krijemo svoju ljubav od drugih. I ovoga puta se pokazalo da je naša ljubav iskrena i jača od svega. Iako su mnogi mislili da sam sa mojim Mikanom iz interesa. Ovo je dokaz da to nije tačno i jedva čekam taj dan kad ćemo stati pred matičara i reći to sudbonosno da", rekla je Milijana Bogdanović.

Milojko i Milijana, Parovi

Screenshot Instagram story

Milojko i Milijana, Parovi, Foto: Screenshot Instagram story

 

Inače, Milojko i Milijana su nakon izlaska iz parova renovirali svoje ljubavno gnezdo u Pilatovićima kod Požege gde će nastaviti svoj zajednički život.

Milijana i Milojko

J.I./Alo!

Milijana i Milojko, Foto: J.I./Alo!

A da li će i ko iz vile "Parova" biti pozvan na svadbeno veselje ostaje da se vidi, a svakako je nazanimljiviji momenat sa Aleksandrom Požgajem, sa kojim je jedra Pilatovićla flertovala tokom rijalitija. Par će najverovatnije život posle matičara nastaviti u jesenjoj sezoni rijalitija Parovi.

Milijana i Milojko zakazali svadbu, ali je JEDNU STVAR ZABRANIO devojci!

AUTOR: Happy/B.Z. DATUM I VREME: 04.08.2019. 12:51 Pod injekcijama je! Milojko Božić, Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen Milijana Bogdanović i Milojko Božić bili su jedan od najaktuelnijih parova u rijalitiju, a u septembru spremaju luksuznu svadbu. Sada su otkrili šta je novo u njihovim životima.

Pogledajte BONUS video:

Otkrivamo honorare učesnika “Parova”, zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su zaradili