Elvin Izabela Parovi
printscreen
Elvin Izabela Parovi

printscreen

Elvin Izabela Parovi, Foto: printscreen

Sada već bivši učesnik "Parova" Elvin Kadrić Kadra odlučio je nakon izlaska iz rijalitija da šutne svoju devojku Izabelu, saznaje portal "Alo.rs"!

PROČITAJTE JOŠ:

Zmaj od Šipova

Masanori Jošida/Alo!

 

Iako su se njih dvoje držali sve do Elvinovog izlaska, pevač je odlučio da promeni ploču. Popularnost je uspela da ga promeni, a ne krije da svakodnevno ima nastupe širom zemlje i regiona.

Elvin i Izabela

printscreen

Elvin i Izabela, Foto: printscreen

Ekipi portala "Alo.rs" obratila se devojka koja je dostavila njihove ljubavne slike, kao i čitavu priču vezanu za njihovu romansu. Zbog insistiranja na anonimnosti, nažalost možemo da objavimo samo inicijale devojke (J.L.).

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Upoznala sam se sa Elvinom na njegovom nastupu u Hagenu. Prvo sam uživala u njegovom glasu, a kada sam malo bolje pogledala zaljubila sam se u njegov stas. Bio je veoma šarmantan - započela je priču Elvinova devojka za portal "Alo.rs" i dodala:

Elvin i Izabela

Masanori Jošida/Alo!

Elvin i Izabela, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Odmah to veče završili smo kod njega u hotelu. Naravno, pala je akcija između nas dvoje, ali niko nije očekivao da će između nas biti nešto više. Pitala sam ga zašto je odlučio sa mnom da prevari Izabelu, jer ja sam ipak slobodna, on je rekao da ne mari za nju. Videće da poprave odnose kada upravo ona izađe iz rijalitija. Čuli smo se par puta preko poruka i uplivali u malu dublju romansu. Kad god nastupa u Nemačkoj mi se vidimo i može se nazvati da smo u nekoj vezi - priča Kadrina devojka i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ:

Parovi

Printscreen

 

- Ne bih volela da mi objavite ime javno, jer znam da bi Elvinu smetalo da se ja javno eksponiram. Mogu samo da kažem da je Kadra odličan ljubavnik i da jedva čekam ponovo da se vidimo - ispričala je Elvinova devojka detalje romanse za portal "Alo.rs"!

Elvin Kadrić

Masanori Jošida/Alo!

Elvin Kadrić, Foto: Masanori Jošida/Alo!