Elvin Kadrić i Izabela Alijoski
printscreen
Elvin Kadrić i Izabela Alijoski

printscreen

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski, Foto: printscreen

Bivši učesnik "Parova" Elvin Kadrić nakon rijalitija počeo je da se bavi pevanjem, te je samim tim nastupao po većim diskotekama u regionu.

Kako još uvek nije pronašao menadžera, Kadra sam sebi ugovara nastupe!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sada je na internetu isplivala skandalozna prepiska u kojoj Elvin traži nenormalne uslove za svoj nastup u jednoj diskoteci.

Marina Visković za dlaku izbegla napad ajkule opet! Bila je od mene udaljena svega par metara!

AUTOR: Pink/G.T. DATUM I VREME: 29.08.2019. 13:25 Strahovala za život! Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram Popularna pevačica Marina Visković tokom letnjeg odmora u Majamiju i Las Vegasu doživela je traumatično iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Naime, dok je plivala, iznenada je ugledala ajkulu, a tek kada se domogla obale, shvatila je da se tada najviše uplašila.

 

- 5.000 evra, karta i spavanje u hotelu - između ostalog tražio je Elvin gazdi lokala, dok vlasnik nije mogao da veruje da ima toliko nenormalne uslove.

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić

ALO!/ Nenad Vujanović

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić, Foto: ALO!/ Nenad Vujanović

- Druže, Aca Lukas peva za 7.000 evra, a ti hoćeš za 5.000 - napisao je gazda besno i stavio mu do znanja da nije zvezda!

Elvin Kadrić Kadra

printscreen

Elvin Kadrić Kadra, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Sladja iz "Parova": Zetu Elvinu ću platiti prvu pesmu, ali pod jednim uslovom!

 

Komentari (3)

Ja

29.08.2019 20:09

Upoznala sam ga, iako sam mislila da je neka budala kad je u Parovima na moje iznenadjenje ispostavilo se da je retko kulturan i fin momak. Daj Boze da ima mnogo vise takvih. Svaka cast za Elvina momcina i po

Boris

30.08.2019 19:59

Tacno je da nema nijednu pesmu ni spot. Niko od Parova nije nista posebno napravio, a sigurno i nisu mnogo zaradili cim zele uci ponovo. Ok je decko ali on je junior u poslu i nerealan je i pokazuje koliko je materijalista. Trebao bi za pocetak da bude srecan sto je uopste primljen u estradni krug a daleko je on od zahteva i prohteva. Gazda je u pravu. Pokvarice svoj put u karijeri mnogo ranije nego sto zeli ovakvim stavovima.

pinokio

02.09.2019 15:34

Neznam coveka , ali logika stvari kaze da on moze da trazi koliko hoce , moze i 5miliona evra po nastupu. Njegovo pravo e sad koliko ce dobiti zavisi od okolnosti. Moze i cistacica u firmi da trazi platu deset puta vecu od realne , a sto je nece dobiti to je vec nesto sasvim drugo. Mnogo se mediji frljaju sa velikim ciframa oko estrade i zadruga pa to poremeti ljude a ovi pogube kompase i to je to . Gazda ko gazda ce se sracunati i to je to .