DRAMA U PAROVIMA Elvin Kadrić IZBAČEN iz vile iako je ubedljivo bio PRVI na tabeli! ŠOK!

Ovako nešto produkcija nikad nije uradila

Elvin Kadrić
Foto: printscreen

Sinoćno izbacivanje iz vile "Parovi" bilo je veoma dramatično. Nominovano je bilo njih osmoro: Ivan Marinković, Elvin Kadrić Kadra, Izabela Alijoski, Vesna Rivas, Ivanija Bajić, Sulejman Spaho, Jovana Novakov Šmizla i Đorđe Tomić.

Prvi na tabeli je bio Elvin Kadrić sa 51,6 odsto glasova, a drugoplasirana je bila njegova devojka Izabela sa 20,6 odsto. Pored otkrivanja tabele, voditeljka Bojana Ristivojević je najavila i da će nakon ubacivanja biti vanredno ubacivanje. A onda je sve šokirala.

"Ovo je presedan u rijalitiju "Parovi". Iako si prvi, produkcija ti daje mogućnost da se zameniš na kraju sa poslednjim i da ti napustiš vilu", saopštila je Bojana, a Kadra je otišao u tajnu sobu da razmisli o svemu.

Na tabeli su se zatim ređali Ivan (17,7), Ivanija (4,2), Vesna (1,9) i Šmizla (1,7). Poslednja dva mesta zauzeli su Đole i Ivanija, a upravo je Tomićbio poslednji na listi. Ostalo je samo da Kadra saopšti svoju odluku – da li izlazi umesto Đorđa.

Đorđe Tomić, Đina
Foto: Printscreen

Elvin je jedva presekao i rešio je da se žrtvuje za prijatelja, jer je napomenuo da je prijateljstvo važnije.

"Izabela može sa mnom i bez mene. Đoletu treba Đina, Đini Đole, meni moja porodica. Treba ti prijatelj Đole, ali večeras, ne", rekao je Kadra Đoletu i brzo napustio vilu ne pozdravivši se sa Bels.

Nekoliko učesnika nije moglo da sakrije suze zbog Kadrinog odlaska, pre svih Džonatan Lumbila Mastor, ali i Elvinova Izabela i njena majka Slađa.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Kako god da si odlučio uz tebe smo ❤️

A post shared by Elvin Kadrić (@elvin.kadric_official_fan_page) on

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi