Elvin i Izabela
Masanori Jošida/Alo!
Elvin i Izabela

Masanori Jošida/Alo!

Elvin i Izabela, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski ulaze u osmu sezonu rijalitija "Parovi", saznaje portal "Alo.rs". Popularni par je nedavno pregovarao sa produkcijom, posle čega su doneli odluku.

PROČITAJTE I:

 

Naime, Elvin i Izabela odlučni su da se takmiče i u "Parovima 8", a ovaj put planiraju da idu do samog kraja - pobede! Čak su smislili i plan uz pomoć kog bi stigli do samog finala, pa čak i možda glavne nagrade. Elvin i Izabela su rešili da prave bebu u rijalitiju, a u tome ih podržavaju i najbliži.

- Elvin i Izabela dobili su ponudu produkcije koju nikako nisu mogli da odbiju. Pored toga što će imati pozamašne honorare, njih dvoje su dobili uslove kakve neće imati ostali učesnici, ali o tome ne smem da vam pričam. Rešili su da ovaj put pokažu i deo svoje intime, te će praviti bebu pred kamerama. Njih dvoje svakako planiraju da se uzmu, a beba bi samo učvrstila njihov odnos - otkriva za "Alo.rs" izvor blizak ovom paru.

Izabela i Elvin nedavno su viđeni u prostorijma "Hepi" televizije gde su potpisali ugovor sa produkcijom. 

- Sve je već rešeno. Koliko znam "Parovi" počinju za nekoliko nedelja, njih dvoje su potpisali ugovor i već su uzeli neki novac. Više su i nego zadovoljni onim što im je produkcija ponudila. Veruju da će im seks pred kamerama po9moći da se plasiraju dobro. Čak se nadaju da će napraviti i dete u vili i da bi im to donelo sigurnu pobedu - dodaje naš izvor.

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić

ALO!/ Nenad Vujanović

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić, Foto: ALO!/ Nenad Vujanović

 

Komentari (3)

Mm

05.09.2019 20:22

Boze spasi,vi niste normalni

Smiljka

05.09.2019 20:46

Nema šanse da pobede jake rijaliti igrače Ružicu,Gastoza itd!

vox

06.09.2019 09:03

Toliko je doticni gospodin od reci, da nece vise nikada u rijaliti, ha,ha...pa nema drugo zanimanje kako bi namlatio toliku lovu kao sto ce to dobiti u rijalitiju, nema ni obraza niti je od reci, ali lova cini cuda