Elvin Kadrić i Izabela Alijoski
printscreen
Elvin Kadrić i Izabela Alijoski

printscreen

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski, Foto: printscreen

Učesnik rijalitija "Parovi" Elvin Kadrić za kratko vreme postao je veliki miljenik naroda.

Naime, on je u rijalitiju pronašao svoju srodnu dušu Izabelu Aljoski, sa kojom uživa napolju. Oni su rešili da svoje učešće u rijalitiju iskoriste na pravi način.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ja idem sad Nemačku, da igram fudbal u jednom klubu, sve mi je obezbeđeno. Mnogo sam srećan, i konačno mi se ispunjava želja. A Izabela završava obaveze oko radnje, biće uskoro otvaranje i bićete pozvani - rekao je Elvin!

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski

printscreen

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski, Foto: printscreen

 

Irma brutalno napadnuta, hteli noževima da je iseku? Kobno veče je umalo koštalo života!

AUTOR: Telegraf/J.I. DATUM I VREME: 11.09.2019. 17:31 - 11.09.2019. 17:51 Katastrofa! Irma Sejranić, Foto: printscreen Irma Serjanić otišla je na Skadarsko jezero i ne sluteći kakva je katastrofa tamo čeka. Kako se navodi, bivša ukućanka vile "Parova" umalo je stradala kada je ušla u pogrešan brodić na poziv dvojice kršnih momaka koje je nešto kasnije, navodi se, u suzama molila da je puste.

 

Oni su i te kako ozbiljni što se posla tiče, a što se tiče proširenja porodice to još uvek nemaju u planu. Mnogi su osuđivali i osporavali ovu ljubav, ali su uspeli svima da pokažu koliko je njihova ljubav iskrena i jaka.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Otkrivamo ko ulazi u “Parove 8”, šok!