"ĆERKA JE MRTVA ZA MENE" Drama u Milijaninoj porodici nakon udaje za Milojka! Očajna ispričala sve i otkrila pravu istinu o njihovom odnosu!

Milijana Bogdanović izgovorila je u subotu popodne sudbonosno "da" 53 godine starijem Milojku Božiću.

Milijana i Milojko, svadba
Milijana i Milojko, svadba, Foto: Alo!

 Na svadbi koja je organizovana u Požegi nisu bili Milijanini roditelji, Slađana i Zoran, niti Milojkova deca. 

 

Slađana je ekskluzivno za "Alo!" otkrila da li će ikada oprostiti ćerki što se udala za Milojka i u kakvom je odnosu sa zetom.

Prva bračna noć uz "jutjub"

S druge strane, kod Milijane i Milojka u kući je i dalje veselje, a mi smo kontaktirali sa Božićima da proverimo kako se osećaju posle svadbe.

- Malo smo umorni jer smo se veselili na svadbi do kasno. A juče su nam ceo dan u kući bili gosti i naši kumovi. Svi nas pitaju šta smo radili prvu bračnu noć. Evo, nećete verovati, gledali smo "jutjub" da vidimo kako nam je izgledala svadba, a posle smo malo brojali pare, valja se -kroz smeh nam je rekao Milojko.

- O njima ne želim da pričam. To što nam je Milijana uradila je veoma strašno. Nisam mogla da dođem na to venčanje jer mi nije dao suprug, a on ne želi nikada više da čuje za nju. Meni je žao pošto je ona moje dete, ali sama je tako birala. Nikada neću tog matorog da prihvatim, on nije moja porodica - kaže Slađana i dodaje:

UMALO NIJE BILA OTKAZANA! Deda Milojko ipak oženio mladu Milijanu! Pogledajte prvi poljubac! (FOTO/VIDEO)

- Zvala sam Milijanu juče jer mi je žao što nisam mogla da budem uz nju, ali njen izbor ne mogu da podržim. U njihovu kuću neću nikada da kročim, a ona može kod nas da dođe u posetu, ali bez njega, on je mrtav za mene i moga muža - ispričala je Slađana za "Alo!".

"SRCE ME BOLI ŠTO NISAM TAMO" Oglasila se Milijanina majka i otkrila zbog čega neće doći na ćerkinu svadbu! Razlog je pretužan

Slađana Bogdanović
Slađana Bogdanović, Foto: Screenshoot 

POGLDAJTE BONUS VIDEO

Veselo na svadbi Milojka i Milijane, mladenci se grle i ljube! Gosti na nogama!

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi