Milijanina mama ljuta na ćerku
Alo, FB
Milijana i Milojko, svadba

Alo!

Milijana i Milojko, svadba, Foto: Alo!

 Na svadbi koja je organizovana u Požegi nisu bili Milijanini roditelji, Slađana i Zoran, niti Milojkova deca. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Slađana je ekskluzivno za "Alo!" otkrila da li će ikada oprostiti ćerki što se udala za Milojka i u kakvom je odnosu sa zetom.

Prva bračna noć uz "jutjub"

S druge strane, kod Milijane i Milojka u kući je i dalje veselje, a mi smo kontaktirali sa Božićima da proverimo kako se osećaju posle svadbe.

- Malo smo umorni jer smo se veselili na svadbi do kasno. A juče su nam ceo dan u kući bili gosti i naši kumovi. Svi nas pitaju šta smo radili prvu bračnu noć. Evo, nećete verovati, gledali smo "jutjub" da vidimo kako nam je izgledala svadba, a posle smo malo brojali pare, valja se -kroz smeh nam je rekao Milojko.

- O njima ne želim da pričam. To što nam je Milijana uradila je veoma strašno. Nisam mogla da dođem na to venčanje jer mi nije dao suprug, a on ne želi nikada više da čuje za nju. Meni je žao pošto je ona moje dete, ali sama je tako birala. Nikada neću tog matorog da prihvatim, on nije moja porodica - kaže Slađana i dodaje:

- Zvala sam Milijanu juče jer mi je žao što nisam mogla da budem uz nju, ali njen izbor ne mogu da podržim. U njihovu kuću neću nikada da kročim, a ona može kod nas da dođe u posetu, ali bez njega, on je mrtav za mene i moga muža - ispričala je Slađana za "Alo!".

Slađana Bogdanović

Screenshoot f

Slađana Bogdanović, Foto: Screenshoot 

POGLDAJTE BONUS VIDEO

Veselo na svadbi Milojka i Milijane, mladenci se grle i ljube! Gosti na nogama!