"SRAM DA TE BUDE, SVA SE TRESEM!" Doživela infarkt u vili Parova zbog Marinkovića?! Ovakav skandal još nije viđen!

Haos...

Ivan Marinković
Foto: Screenshoot Youtube

Juče se, u toku roditeljskog sastanka u rijalitiju "Parovi" javila Nevenina baka koja je bila jako uznemirena zbog tvrdnji Ivana Marinkovića. Ona je branila svoju unuku i ispričala sve o tome kako je Ivan dolazio kod njih i koliko mu je pomogla:

"Jako sam uzbuđena, stara sam žena, sama sam. Infarkt ću dobiti od Ivanovih laži! On je bio kod mene i spavao tri - četiri puta, ma nisam ni brojala. Mi smo primili i njega i Nevenu. Kada se posvađa sa Jelenom on dođe kod nas. Ja nikome ne prebacujem. Kod mene su deca iz rijalitija spavala, ja nikome ne prebacujem",  uznemireno je rekla Nevenina baka pa nastavila sa napadom na Ivana.

PLASTIČAR OTKRIO JEZIVU ISTINU Megan Foks nije u stanju da pomeri lice! Izdeformisala se na lutku, evo šta je sve radila! (FOTO)

Ivan Marinković
Foto: Screenshoot Youtube

"To je takva sramota što je on izjavio. Ja sam žena od 76 godina i neću lagati. Ja Neveni nikad nisam rekla da uzme pare na zajam! Nevena je svima činila usluge. Dolazio si kod mene, ručao i spavao, sram da te bude! Sva se tresem! Problem je što Jelena ne zna za to, a on ne sme da kaže", vikala je Nevenina baka.

KAD JE VIDE ZALEDIĆE SE! U Parove ulazi plavuša sa nanogicom! Najavila grupnjak, a produkcija joj postavila težak uslov!

Ivan se branio iz sve snage: "Vi ste meni rekli da ste pozajmili novac jer vam Nevena nije dala pare. Pitali ste me kada je isplata na hepiju jer je Nevena potrošila sve pare, pa ste pozajmili novac od komšinice i kupili pelet", uzvratio je.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

BONUS VIDEO

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi