Đole i Đina
Screenshot
Đole i Đina

Screenshot

Đole i Đina, Foto: Screenshot

Učesnik Parova, Đorđe Đole Tomić, od javnosti krije svoju veoma burnu prošlost! Naime, kako naš dobro obavešteni izvor tvrdi, on je pre pet godina živeo u Novom Sadu sa vrlo bogatom starijom gospođom koja se trudila da mu ugađa u svemu!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Đole je oduvek trenirao boks, i trudio se da uspe u tom sportu! Tako je za oko zapao i jednom bogatoj gospođi koja je želela da i njen sin počne da boksuje! Međutim, kako nije imao motivaciju ona je predložila Đoletu da trenira sa njenim sinom, i da mu bude uvek na raspolagaju kada ima neko pitanje! Kako mu je ponudila vrlo lepu svotu novca on nije mogao da odbije! - priča izvor.

Đole i Đina

Screenshot

Đole i Đina, Foto: Screenshot

- Tek kada se preselio kod njih u Novi Sad shvatio je šta je zapravo pozadina svega, ona je počela da ga napada, i na sve načine pokušava da sa njim ima seks, kako je on bio veoma mlad njemu je to prijalo, ali kada je došlo do afere između njih, vrlo brzo se sve i saznalo, što je dovelo do toga da njen suprug načisto pobesni i prekine celu tu ludu situaciju! Međutim, Đole će zauvek ostati obeležen jer na svom telu ima tetovažu koju joj je posvetio! Gledaoci nisu imali prilike da je vide jer se nalazi na nezgodnom mestu. Mislim da Đina ni ne sluti šta mu zapravo znači ta tetovaža! - dodao je izvor!

Produkcija pustila necenzurisani snimak se*sa Milojka i Milijane, ovo niste videli u programu uživo! (18+)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:30 - 16.11.2019. 13:46 Prepustili se strastima! Žabac i Milijana, Foto: printscreen Produkcija rijaliti programa "Parovi" odlučila je da pusti necenzurisani snimak se*sa Milojka i Milijane. Kako oni tvrde, ovo još nije viđeno u programu samog rijalitija. "POMOZITE MI DA NE UMREM" Milojko Božić van sebe!

 

BONUS VIDEO:

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!