PAR O KOME BRUJI SRBIJA ULAZI U RIJALITI?! Dobiće OGROMNU SUMU NOVCA ako budu radili SAMO OVO pred kamerama!

Biće svega...

Milojko i Milijana
Milojko i Milijana , Foto: printscreen

Par o kome trenutno bruji cela Srbija, Milojko Božić iz Pilatovića, koji ima 74 godine, i njegova 53 godine mlađa izabranica Milijana Bogdanović, dobili su poziv da uđu u rijaliti "Parovi".

- Danas u toku dana Milojka i Milijanu preko telefona, zvali su ih iz Hepi televizije da vidi da li su zainteresoavni za učešće u "Parovima". Njih dvoje prvo nisu mogli da veruju šta se dešava, ali su onda shvatili da im je ovo jedinstvena prilika koja se ne propušta - započeo je razgovor za naš portal Milojkov prijatelj i naglašava kako će ovih dana njih dvoje obaviti razgovor sa nekim iz produkcije.

- Njih dvoje, ovih dana trebalo bi da dođu u Beograd i obave razgovor, jer su stvarno dobili fantastiču ponudu. Ovo im je prilika da zarade ogroman novac tako brzo i lako, jer su mi se nedavno poverili da planiraju uskoro bebu - tvrdi dobro obavešten izvor i dodaje da će sigurno imati i odnose pred kamerama.

- Milijana i Milojko, sigurno neće uspeti da obuzdaju svoje emocije u vili. Možda će samo na početku biti stegnuti i brinuti o spoljnjem svetu, ali sam gotovo siguran da će imati i intimne odnose pred kamerama jer su u stanju i da u rijaltiju naprave svadbu - završava priču Milojkov prijatelj za Alo.rs.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Miki
  19/03/2019 - 19:46
  Sramota! Postadose parovi kao javna kuca! Ko god hoce seks ulazi u parove
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi