Dina Galorini
Printscreen Youtube
Dina Galorini

Printscreen Youtube

Dina Galorini, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"Nisam se ni nadala u najluđem snu da će neko skupiti smelosti i hrabrosti i da na takav način oskrnavi hrabrost, borbenost, požrtvovanje za otadžbinu. Iako mi se utroba cepala zbog izrečenih neistina, uspela sam da ostanem pribrana i stojeći podnesem otrovne strele te drske i nevaspitane žene. Duboko se nadam da će državni čelnici oglasiti i demantovati teške optužbe na račun moje majke jer ona to apsolutno ne zaslužuje. Dok moje srce kuca ja ću ponosno da branim delo moje nikad prežaljene majke Ljiljane Žikić Karađorđević. Njena pesma svedoči da će braniti Srbiju i kada bude mrtva", rekla je Dina.

Najveću podršku prižili su joj brojni cimer iz vile "Parova".

"Moja najveća podrška su bili Voljenka Ilić, Baki, Ivan Marinković, Jelena Ilić, Ilijana i Ivanija kao i Lakić i Coka. Od drugih nisam ni očekivala ništa".

Dina Galorini

Printscreen Youtube

Dina Galorini, Foto: Printscreen Youtube

Posle svega, Nadici je pružila ruku.

"Nasledila sam najbolje osobine moje pokojne majke, a imala sam sreću u nesreći da me odgaji divna druga majka Ljiljana Ilić, koju smatram kao rođenom. Sestre Marjanović, uprkos njihovoj majci, pokazale su ljudskost u nekom trenutku".

O onome što se šuška za nju i Bakija kaže da sada nije trenutak.

"U ovakvim trenucima takve teme su mi neumesne. Podvlačim da mi je Baki samo prijatelj i da mi u ovim okolnostima njegovo prisustvo i velika podrška puno znači. Bojana vidi i nema razloga za sumnju. Kao što vidite Baki i ja dajemo jedno drugome bezrezervnu podršku, koju drugi tumače pogrešno", zaključila je ona.