Dalila i Dejan Dragojević
printscreen
Dalila i Dejan Dragojević

printscreen

Dalila i Dejan Dragojević, Foto: printscreen

Bivša pobednica "Parova" Dalila Dragojević mogla bi ponovo da se nađe pred kamerama popularnog rijalitija u Zemunu, saznaje portal "Alo.rs"!

Iako je više rijalitiji ne zanimaju i napolju uživa sa svojim suprugom Dejanom, Dragojevićeva se danima premišlja da prihvati ponudu i uđe u "Parove 8"!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Dalila je poznata kao neko ko dosta doprinosi rijalitiju. Narod je izuzetno ceni i poštuje, te bi u osmoj sezoni rijalitija "Parovi" ponovo trebala da stane pred kamere - dodao je dobro obavešten izvor iz produkcije za portal "Alo.rs" i nastavio:

Ana Korać surovo o SVEKRVI: Davidova mama mora da se potrudi da joj Dejan i Dalila OPROSTE SVE!

AUTOR: Star/R.J. DATUM I VREME: 03.08.2019. 11:38 Iznela nepoznate detalje... Foto: Printscreen Instagram/david__dra Ana Korać (25) radosna je zbog pomirenja njenog dečka Davida (30) sa bratom Dejanom , te njegovom ženom Dalilom Dragojević .

 

- Pored nje, odlično bi bilo kada bi i njen dečko Dejan Dragojević ušao u osmu sezonu. Njih dvoje su tandem koji je siguran za dobru gledanost. Nedavno su se tajno sastali sa glavnim članovima produkcije kako bi obavili pregovore oko ulaska. Nisu imali nikakve posebne uslove, ali cifra je morala biti nešto veća. Ako bi oboje ušli u rijaliti, moralo bi unapred da im se isplati 50.000 evra, kao i 50.000 evra nakon završetka rijalitija - završio je priču za portal "Alo.rs" izvor blizak produkciji.

Dalila i Dejan

Printscreen

Dalila i Dejan, Foto: Printscreen

Ostaje da vidimo da li će Dejan i Dalila kročiti u osmu sezonu popularnog rijalitija koji ruši sve granice na Balkanu.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Komentari (2)

m

07.08.2019 20:40

Ako Dalila vredi 100000 evra, Gastoz je prethodnih sezona neverovatno malo plaćen.

zed

07.08.2019 21:29

ove u jamu i rudnik. kakvo placanje para zgubidanima. bolje te pare dajte deci napustenoj od roditelja.