Dalila Dragojević
printscreen
Dalila Dragojević

printscreen

Dalila Dragojević, Foto: printscreen

Pobednica sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Dalila Dragojević izazvala je buru na društvenoj mreži Instagram misterioznom porukom.

Dalila i Dejan Dragojević

printscreen

Dalila i Dejan Dragojević, Foto: printscreen

Dalila i Dejan su određeno vreme uživali na moru u Budvi, a nakon putovanja supružnici su se ponovo vratili u Donji Šepak, gde poseduju kuću.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sudeći po fotografijama, Dalila je jedva dočekala da vidi svog psa Kimija, ali je i nakon aktivnog putovanja odlučila da vreme provode odmarajući uz čitanje i radnje koje su potpuno suprotnog karaktera od aktivnog putovanja.

Nadežda je pre Mikija i Tome bila u vezi sa ovim rukometašem! Bio joj je najveća podrška, a sve se raspalo u trenu! (FOTO)

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 23.08.2019. 20:25 Ona baš nema sreće u ljubavi... Foto: Printscreen Nadežda Biljić je u centru skandala nakon što ju je sada već bivši dečko Toma Panić fizički napao u njenom stanu prošle nedelje. Malo ko zna da je ona bila u vezi sa rukometašem koji ju je varao dok je ležala pored njega.

 

 

Pasus iz knjige koju trenutno čita podelila je sa svojim fanovima na Instagramu, ali je i mnogima dala povoda za razmišljanje, jer se u njemu govori o usamljenosti i odbačenosti. S tim u vezi ne čudi što su se svi pitali, da li je i zbog koga Dalila odbačena?

 

Dalila Dragojević

printscreen

Dalila Dragojević, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Otkrivamo honorare učesnika “Parova”, zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su zaradili