Milijana i Milojko
Masanori Jošida/Alo!
Milijana i Milojko

J.I./Alo!

Milijana i Milojko, Foto: J.I./Alo!

Dvadesetjednogodišnja nevesta s nestrpljenjem čeka da izgovori sudbonosno "da" svom 53 godine starijem vereniku. Venčanica je u ormanu, spremna za oblačenje, kao i svečano odelo u kojem će, kako je Milijana sigurna, Milojko zablistati.

- Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala - kaže nam uzbuđena bivša učesnica "Parova", kojoj je verenik oprostio prevaru s Aleksandrom Požgajem u rijalitiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Dan pred svadbu kakve u Požegi i Pilatovićima još nije bilo, Milijana i Milojko proveravali su da li je organizacija veselja onakva kako su oni želeli, a mlada je otkrila:

- Prva bračna noć biće u našoj nedavno renoviranoj kućici u Pilatovićima! Tu ćemo sviti naše gnezdo.

Po onome što su mladenci osmislili, svadba će početi sutra oko podne u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci će se iz sela uputiti u zgradu opštine Požega, gde će biti održano građansko venčanje. Crkvenog neće biti jer, kako kaže nevesta, SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama.

Milijana i Milojko

Masanori Jošida/Alo!

Milijana i Milojko, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Utvrdili smo i spisak gostiju. Milojkova deca neće doći, ali očekujemo njegovu dalju rodbinu. Od moje rodbine, kako očekujem, doći će stric i strina, roditelji neće, ali će doći baba i, što je najvažnije, doći će moja sestra - kaže Milijana.

Svadba počinje oko 16 sati u sali blizu centra Požege.

Jelena Ilić simulirala oralni se*s? Bruka fotografija ugledala svetlost dana! (FOTO 18+)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:35 - 04.09.2019. 17:47 Unela se! Ivan i Jelena, Foto: J.I./Alo! Najkontroverzniji par Jelena i Ivan ponovo intrigiraju region! "MOJI RODITELJI NEĆE DOĆI NA SVADBU" Milijana i Milojko se venčavaju u subotu! Sve je spremno za glamurozno slavlje sa 120 zvanica!

 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Otkrivamo ko ulazi u “Parove 8”, šok!

 

Komentari (1)

mish

06.09.2019 19:39

Bože, baci ciglu i budi precizan!!