Parovi
Printscreen
Nikola Jovanović Conja

TV Happy/Printscreen

Nikola Jovanović Conja, Foto: TV Happy/Printscreen

Vanredne nominacije su bile šok ukućane "Parova", a tada su vilu napustili Nikola Jovanović Conja i Milica Štavljanin. Međutim, produkcija se sažalila na Conju i vratila ga. On se nekoliko sati nakon nominacija pojavio u vili i bezbrižno nastavio da se takmiči za glavnu nagradu.

Kako "Alo!“ saznaje, produkcija je odlučila da Conji pomrsi konce i da u vilu ubaci izvesnog Medu Brunda. Novi takmičar je prvi suprug sadašnje Conjine žene Milke. Milka i Medo su bili u braku nekoliko godina, a Conja je svojim šarmom i upornošću preoteo Milku, i njihov sukob traje već godinu dana.

- Nikola još ne zna šta mu se sprema. Sledi šok, jer će u vilu ući bivši Milkin muž. Nikola se sa njim borio oko Milike i preoteo mu je suprugu. Dugo se on Milkici udvarao i borio za nju, a njen muž Medo Brundo, kako ga zovu, nije hteo da popusti. Međutim, ona se baš zaljubila u Conju i posle nekoliko meseci razmišljanja ostavila je muža. Brundo je tada poludeo i dugo je patio i samo je čekao priliku da mu se osveti jer on Milku i dalje voli. Svi misle da bi on njoj i oprostio prevaru ako bi ostavila Nikolu - kaže izvor za "Alo!“ i dodaje da je Conja lud ako izgubi Milku zbog Ljubice i drugih žena u kući.

Pročitajte još:

 - On se jadan pogubio jer nikada nije bilo toliko žena oko njega, a sada će da se izgubi totalno kada bude ušao Milkin bivši. Plaši se on njega, jer zna koliko je Brundo besan i kivan na njega, a kada se budu našli u zatvorenom prostoru, nastaće ludnica. Brundo je malo i nasilan, a i Conja je temperamentan, pa mislim da neće to da izađe na dobro. Takođe, sada je mrtva trka oko Milike, pošto je ona veoma ljuta na Conju, pa je vrlo moguće da će ga praviti ljubomornim. Možda da šansu bivšem suprugu, a ako se to desi, Conja neće moći da se obuzda - priča izvor za "Alo!“ i otkriva da bi Conji, ako želi da sačuva brak, bilo bolje da izađe iz vile.

Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

- Nikoli bi najbolje bilo da prestane da juri ženske po kući i da bude miran ako želi da ga Milka sačeka kada se završi rijaliti. Da je izašao kada je bio nominovan i odjurio pravo kod supruge, možda bi i bilo šanse da se pomire. Međutim, sada će juriti po vili od ljutog Milkinog bivšeg - kaže naš izvor.