Aleksandra Tasić Coka, Nikola Lakić
Printscreen
Aleksandra Tasić Coka, Nikola Lakić

Printscreen

Aleksandra Tasić Coka, Nikola Lakić, Foto: Printscreen

Bivša učesnica sedme sezone "Parova" Aleksandra Tasić rekla je po izlasku iz vile da je završila sa rijaliti-karijerom, a sada je otpočela pregovore sa produkcijom da sa bebom uđe u novu sezonu TV šoua.

Naime, atraktivna plavuša će dobiti znatno veći honorar nego što je imala u prethodnoj sezoni, a sa njom će u vili biti i otac njenog deteta Nikola Lakić kako bi joj dodatno pomogao oko brige o bebi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Coka se malo duže ubeđivala sa produkcijom oko ulaska u novu sezonu, koja počinje uskoro na Hepiju, ali kako sada teku pregovori, vrlo je moguće da će se naći pred kamerama jer su joj nadležni ponudili odlične uslove. Ona je rekla da sa bebom hoće da vodi miran život, daleko od stresa i nerviranja, pa je produkcija pristala da ispuni sve uslove koje bude tražila. Njen naslednik će biti izolovan u vili, pre svega zbog velike buke, a s obzirom na to da se već radi na izgradnji i preuređenju enterijera zemunske vile, napraviće se i poseban deo gde će Aleksandrina i Nikolina beba da boravi. Prostor će biti uređen po poslednjim standardima, a na raspolaganju će Tasićki na nekoliko sati biti i dadilja, koja će obilaziti dete u trenucima kada Coka bude u emisijama koje duže traju. Ostalim takmičarima u rijalitiju biće zabranjen ulaz u sobu gde se beba nalazi, osim ako Aleksandra svakome u datom trenutku ne odobri ulazak kod deteta - otkriva dobro upućen izvor blizak produkciji.

Tasićeva i Lakić dobiće pozamašan honorar, pa je to glavni razlog zbog kojeg bi se ponovo pojavili pred kamerama da milionima gledalaca pokažu kako će se snaći u ulozi roditelja.

Nikola Lakić i Coka

Alo!

Nikola Lakić i Coka, Foto: Alo!

- Aleksandra i Nikola su dugo vagali da li da uđu ponovo u "Parove", a jedna od najbitnijih stavki je honorar. Coka je tražila 100.000 evra unapred, plus nedeljni honorar, koji je duplo veći nego u sedmoj sezoni "Parova", tako da se oko tih detalja još uvek pregovara. Nikola već sada govori prijateljima da ne sumnja da će biti odličan otac, pa sa Aleksandrom sitno broji do njenog porođaja, termin joj je 2. avgust. On jedva čeka da uzme bebu u ruke. Coka i on se sada maksimalno odmaraju, a on prati svaki njen korak. Aleksandra i Lakić već odavno razgledaju stanove pošto planiraju da započnu zajednički život, a u toku razgovora sa produkcijom shvatili su da će im veliki honorar koji im se nudi znatno pomoći da srede porodični dom kada beba dođe na svet - rekao je sagovornik.

Aleksandra i Nikola pd budnim su okom, kako javnosti, tako i okoline što je Coku počelo da nervira. Kako nekoliko dana Coka i Nikola nisu viđeni zajedno, fanovi su je putem instagrama pitali da li je sve u redu između njih dvoje , a ona je drsko odgovrila: Važna poruka za sve bez svojih života: Nikola i ja nismo dužni da sedimo 24h i da delimo naš život sa svima vama koji ste nas pratili.

Coka i Lakić Parovi

printscreen

Coka i Lakić Parovi, Foto: printscreen

 

Velika je lista kandidata koji će se naći u velelepnoj vili kada startuje osma sezona, a do sada su sa pregovorima sa produkcijom već završili rijaliti-mama Vesna Rivas, reper Ivan Ivanović Đus, ali i bivši učesnik Vuk Đuričić, koji se u ovoj vrsti TV formata dobro snalazi. On je stranice u novinama punio zbog brojnih skandala koje je pravio, a koji se tiču kocke i dugova, te su ga kamatari jurili na sve strane. Rivasova, s druge strane, odavno tvrdi da joj je rijaliti ušao pod kožu, pa nema sumnje da će overiti i sezonu koja je pred nama.

Pogledajte BONUS video: 

Elvin Kadrić progovorio o prevari i odnosu sa Avom Karabatić pred devojkom Izabelom!