Bojana Ristivojević
Alo!/Vladimir Marković
Bojana Ristivojević

Alo!/Vladimir Marković

 Foto: Alo!/Vladimir Marković

Harizmatična voditeljka stekla je ogromnu popularnost vodeći rijaliti "Parovi", ali i druge emisije poput "Dobro jutro, Srbijo", "Poželi pesmu", "Provodadžije" i "Prelo". Upravo zbog ove poslednje je, kako saznajemo, i nastao problem. Prema saznanjima Kurira, Ristivojevićeva je od čelnika Hepija zatražila da je oslobode vođenja noćnih programa u sklopu rijalitija "Parovi" i da ostane voditeljka vikend emisije "Prelo", zbog preopterećenosti obavezama. Njeni poslodavci su, iz njima poznatih razloga, potpuno drugačije odlučili.

- Bojana se zaista odlično snašla kao voditeljka "Prela", i to je zaključak kako gledalaca tako i čelnika televizije. S obzirom na to da godinama vodi rijaliti program uglavnom u noćnim satima, u poslednje vreme je došlo do zasićenja i zato je svojim pretpostavljenima rekla da više ne želi to da radi. Posle nekoliko dana od prvog sastanka na kojem je Ristivojevićeva iznela svoj problem, stigao je odgovor čelnika srećne televizije koji je glasio "Bojana više neće voditi 'Prelo', ostaje voditeljka 'Parova'" - kaže dobro obavešteni izvor.

Bojana Ristivojević

Promo

 Foto: Promo

Posle ovakve odluke, voditeljka je prelomila da više ne bude deo televizije Hepi. Ona će odraditi još nekoliko emisija u sklopu rijalitija "Parova", nakon čega će otpočeti pregovore za novo radno mesto.

- Nije ovo prvi put da Bojana razmišlja o odlasku. I pre godinu dana je bila na korak da donese odluku da napusti Hepi, ali su je glavni urednici ubedili da ostane. Ovaj put je odluka definitivna. Već se po gradu priče o njenom odlasku i počele su da pristižu ponude od drugih, konkurentskih televizija, o čemu Bojana još nije razmišljala. Ali svakako joj je u planu da ostane i dalje u voditeljskom poslu - priča sagovornik.

Ristivojevićeva juče nije odgovarala na naše pozive.