Ana Korać i Suki
printscreen
Ana Korać i Suki

printscreen

Ana Korać i Suki, Foto: printscreen

Ime Suada Keserović, poznatijeg kao Suki, često se moglo čuti kako u drugoj sezoni Zadruge tako i prethodnim sezonama Parova. Odlučio je da iskoristi dobijenu popularnost i sam se oproba u ulozi rijaliti igrača. Suki će se ove jeseni useliti u Vilu Parova.

Naime, Suki je na svom Instagram profilu objavio da ulazi u novu sezonu Parova!

PROČITAJTE JOŠ:

 

S obzirom na to da je Suki jedan od ljudi koji je pominjan u svim sezonama ovog rijalitija, a i u poslednjoj sezoni Zadruge, mnogi će želeti da čuju šta on ima da kaže o poznatim damama sa estrade. Jedno vreme se čak i pričalo da je on "makro" ovim damama, ali on je to demantovao.

U žižu intersovanja došao je kada se pokrenula priča o njegovoj navodnoj vezi sa Anom Korać. Njih dvoje upoznali su se preko izvesnog Karla, bivšeg dečka Ane Korać.

Ana Korać

Dejan Briza/Alo!

Ana Korać, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tokom Aninog učešća u Zadruzi Suki je demantovao navode da su bili u vezi i rekao: "Upoznali smo se, družili smo se ali smo kroz zajednicka druženja shvatili da se sviđamo jedno drugome, pojavile su se neke varnice, simpatije, između nas... Ali naravno, iz poštovanja i mog i njenog prema Karlu, nismo nista preduzimali u tom smeru i nije ništa bilo među nama." Tom prilikom demantovao je i priče da joj je on bio makro.

Suad Suki

printscreen

Suad Suki, Foto: printscreen

Suki je za proslavu Aninog rođendana u Zadrugu poslao veliki buket ruža, što je zadrugarku oduševilo.

Nije Ana jedina zadrugarka sa kojom je Suki dovođen u vezu. Prethodno je povezivan sa Zerinom Hećo. Zerina je pričala kako je Suki silovao a potom nije dao mira, slao poklone i stalno oglašavao tokom njenog učešća u Parovima. Jednom prilikom je čak i upao u dvorište vile ali je odmah izbačen. Mnogi, a među njima i Aleksandra Subotić, nisu verovali u ovu priču i smatrali su da je sve to rađeno zarad marketinga.

Zerina Hećo

Alo!

Zerina Hećo, Foto: Alo!

U kakve li je sve još priče upleten ovaj kontraverzni Hrvat i kakve nas sve zanimljivosti očekuju saznaćemo od septembra kada bude postao učesnik osme sezone Parova.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!