Milijana Božić
PrintScreen
Milijana Božić

PrintScreen

Foto: PrintScreen

Naime, automobil bivše učesnice "Parova" Ilijane Vagić (29), zapaljen je u noći između nedelje i ponedeljka u blizini njene zgrade na Novom Beogradu.

Njen auto je bio parkiran na uglu ulice u kojoj nekadašnja učesnica šou-programa živi, a koji je pokriven kamerama. Ona sumnja da iza svega stoji njen bivši dečko koji želi da joj se osveti.

Ilijana Vagić

printscreen

Foto: printscreen

- U subotu iza ponoći, tačnije oko pola 4 čula eksploziju i videla da mi je automobil u plamenu. Došla je policija, a onda i vatrogasci da ugase požar. Namerno je zapaljen automobil. Znam ko je počinilac, samo čekam nadležne organe da potvrde. Imam problem sa bivšim dečkom koga sam ostavila. Bili smo dva i po meseca zajedno, nisam više htela da budem sa njim i tada su krenuli problemi. Pretio je smrću meni i mojoj porodici. Upoznata je policija sa ovim, a što se tiče štete ona je procenjena između 3.500 i 4.000 evra - zaključila je Ilijana Vagić za medije.

Milijana Božić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Milojko i Milijana nisu upućeni u ovu situaciju, ali lepotica iz Pilatovića je svakako ljuta na svoju kumu, jer ona nije uvek bila na njenoj strani.