Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona
Alo!
Jelena Govedarica

printscreen

Jelena Govedarica, Foto: printscreen

Sve je bliža osma sezona rijaliti šou programa Parovi! I dok se spisak i dalje drži u strogoj tajnosti, kako se spekuliše u vili će se naći i bivša misica Jelena Govedarica! Prema tvrdnjama upućenih ona je za svoje učešće uzela pozamašnu svotu novca.

- Jelena je vrlo popularna u BiH i kao bivša misica i tv lice, pored svih projekata koje je uradila, produkciji je delovala vrlo primamljivo. Oni žele da naprave pravi rijaliti šou program koji će sve potpuno iznenaditi, pa će se zbog toga u vili razni profili ličnosti. Znam da joj nije mali honorar i da će pored svog luksuza imati i svog kozmetičara koji će joj biti uvek dostupan. Uz sve imaće i mogućnost da se čuje sa svojom porodicom ili prijateljima jednom mesečno - rekla nam je njena prijateljica.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Svoj honorar će dati deci kojoj je to potrebno, i za njih želi da se izbori i skrene pažnju svim dobrim ljudima da treba da im pomognu. Ona je ozbiljna i svoje učešće je isto ozbiljno shvatila, pa možemo biti apsolutno sigurni da će Jelena prirediti pravi šou! - dodala je ona.

Bojana Ristivojević se posvađala sa produkcijom? Ovo je pozadina otkaza u rijalitiju "Parovi"! (VIDEO)

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 14.08.2019. 19:05 Sada je sve mnogo jasnije! Bojana Ristivojević, Foto: printscreen Bivša voditeljka "Parova" Bojana Ristivojević nakon brojnih medijskih natpisa prvi put je otkrila pravila razlog napuštanja voditeljskog mesta u istoimenom projektu. Bojana je takođe otkrila da li je došlo do svađa između nje i produkcije, kao i nemilih situacije.

 

Izgleda da će ovo biti prava borba titana, i zato se spremite jer osma sezona uskoro počinje!

BONUS VIDEO:

Bojana Ristivojević: Ovo je prava pozadina otkaza u rijalitiju "Parovi"!

 

Komentari (1)

sindjo

15.08.2019 16:35

oce li uvozni pobjednik ulazit ima kola treba mu za gorivo.