Branka Pavlović, Linda
Printscreen Youtube
Branka Pavlović Linda

Privatna arhiva

Branka Pavlović Linda, Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

Za "Alo!" je ispričala kako se osećala kada je došla u srpsku prestonicu i kako se provela u salonu u kojem se ulepšavala pre ulaska u vilu.

- To je bio neopisiv osećaj... Trideset godina nisam išla dalje od Leskovca i mog sela Pečenjevce. Oduševljena sam bila... Grad sija, sve je lepo okićeno zbog Nove godine, kao iz neke bajke. Onda je došlo još lepše iznenađenje jer su me pre ulaska u "Parove" odveli kod frizera da me srede kosu. Tako nešto nisam doživela nikada. Ofarbali su me, oprali mi kosu, masirali mi glavu i na kraju isfenirali i malo našminkali. Tretirali su me kao pravu kraljicu - rekla nam je Branka Pavlović.

Posle odlaska kod frizera i ulaska u rijaliti Branka je noć provela u jednom hotelu, a oduševljenje zbog prilike da spava u luksuzu i da neko njoj služi doručak nikada neće zaboraviti.

Branka Pavlović Linda

Privatna arhiva

Branka Pavlović Linda, Foto: Privatna arhiva

- Ta noć je bila kao da sam sanjala najlepši san. Veliki udobni krevet samo za mene, televizor veći nego u mojoj kući, ogromno kupatilo... Takav luksuz videla nikad nisam, od sreće sam mogla da zaplačem. Ali, eto, pošto nikada nisam imala prilike da budem u hotelu, malo sam se prešla.

Ujutru sam imala plaćen doručak, ali ja nisam znala da treba sama da siđem kada ustanem, te sam ja čekala da me neko pozove i da mi jave da smem da siđem. Posle su mi objasnili da to tako ne funkcioniše. Za sledeći put ću to sigurno da zapamtim - otkrila je Linda i dodala da je presrećna što će imati priliku da bude sa svojim omiljenim takmičarima.

Branka Pavlović Linda

Privatna arhiva

Branka Pavlović Linda, Foto: Privatna arhiva

- Opljačkali me jesu i uzeli su mi svu ušteđevinu, ali, eto, bog me je pogledao i dao mi priliku da uđem u rijaliti koji pratim već godinama. To je nešto najlepše što je moglo da mi se desi - rekla je Linda.