Ava Karabatić
Ognjen Radosević/Alo!
Ava Karabatić

Ognjen Radosević/Alo!

Ava Karabatić , Foto: Ognjen Radosević/Alo!

Kako je portal alo.rs pre par dana eksluzivno saznao, Ava Karabatić, voditeljka i nekadašnja nekadašnja rijaliti učesnica, je u blagoslovenom stanju. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako smo saznali, ona je u vezi sa švajcarskim teniserom koji je jedan od najbogatijih stanovnika te zemlje. Ava je lepe vesti saznala na odmoru, kada je primetila mučnine, kao i promene u ponašanju.

Kako je vest koju je portal alo.rs prvi objavio zabrujala Srbijom, Ava je sada odlučila da prekine tišinu i oglasila se tim povodom. Kako voditeljka tvrdi, ona nije u blagoslovenom stanju.

Ava Karabatić

Alo.rs

Ava Karabatić, Foto: Alo.rs

"Imam male mučnine, ali to je tako kad menjam prostor. Za sada mi je karijera na prvom mestu, ne razmišljam o trudnoći", rekla je Ava za "24sata.hr".

Ava se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, a kako tvrdi mučnine ima, ali ne zbog trudnoće.

Voditeljka rijalitija "Parovi" je već duže vreme u vezi sa bogatim teniserom iz Švajcarske. Iako navodi da ne krije da je ludo zaljubljena, identitet svog izabranika ipak nije želela da potvrdi.

Avi Karabatić ispala zadnjica na plaži, ali to nije sve! Muškarcima neće biti dobro kada joj vide grudi! (FOTO 18+)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 23.08.2019. 17:42 Bomba! Ava Karabatić, Foto: Alo!/Petar Marković Voditeljka Ava Karabatić pokazala je čime raspolaže i stavila svima do znanja da je dovela figuru do savršenstva! AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 23.08.2019. 09:31 Skandal! Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube Sinoć je Miljana Kulić bila gost emisije "Narod pita".

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar