Anđela Lakićević
printscreen
Anđela Lakićević

printscreen

Anđela Lakićević, Foto: printscreen

Anđelu Lakićević danas svi znaju kao voditeljku "Parova", a malo ko je upoznat sa činjenicom da ona nikada nije ni slutila da će se na ovaj način naći pred kamerama.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Anđela je rođena u Nemačkoj, gde je provela prve godine svog života, sve do momenta kada njeni roditelji nisu odlučili da se vrate u Srbiju.

Još u osnovnoškolskom uzrastu je odlučila da će se baviti glumom, te je, po završetku srednje škole u Beogradu, upisala glumačku Akademiju na Cetinju. Ona je tada bila u emotivnoj vezi sa kolegom sa klase Petrom Strugarom, koji je kasnije postao poznat glumac.

Anđela Lakićević

printscreen

Anđela Lakićević, Foto: printscreen

Po završenom fakultetu, Lakićevićeva je odigrala svega dve uloge u tamošnjem pozorištu, a kako drugih prilika za napredovanje nije bilo, ona je odlučila da prihvati poziv produkcije "Parova" da uđe u rijaliti ne bi li se afirmisala i samim tim napredovala u karijeri.

Anđela Lakićević

printscreen

Anđela Lakićević, Foto: printscreen

 

Međutim, to se pokazalo kao pogrešan potez budući da je dobila otkaz u cetinjskom pozorištu, ali je od čelnika rijalitija dobila ponudu da postane voditeljka, što je posao kojim se bavi i danas.

Anđela Lakićević više ne vodi "Parove"?! Dokaz ugledao svetlost dana! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 18:25 - 17.09.2019. 19:48 Au! Anđela Lakićević, Foto: printscreen Voditeljka "Parova" Anđela Lakićević jedno je od najprepoznatljivijih lica televizije "Hepi" i svojim šarmom uspela je da dopre do miliona gledalaca putem rijalitija. MARIĆ SAOPŠTIO ŠOK VESTI Kristijan Golubović ulazi u "Parove 8", otkrivamo detalje tajnog dogovora!

Pogledajte BONUS video:

Jelena i Ivan imaju tajni dogovor! Otkrivamo sve detalje

 

 

Komentari (1)

cus

18.11.2019 12:49

hahaaaaaa cetinje fakultet.