David i Ana
Screenshoot Youtube
Ana Korać i Suki

printscreen

Ana Korać i Suki, Foto: printscreen

Mediji ovih dana ne prestaju da pišu o trenutno najplaćenijem rijaliti igraču! Naime, kao što je javnosti poznato Suad Keserović Suki biće novi učesnik Parova u osmoj sezoni! Do sada su ga povezivali sa mnogim devojkama sa javne scene koje nikada nisu porekle da su prošle kroz njegovu postelju. Međutim, kada su čule da on ulazi u rijaliti ni jednoj nije bilo svejedno, jer se plaše šta može da ispriča o njima!

Ono što je svima zapalo za oko jeste činjanica da su i manekenku Anu Korać povezivali sa njim, i da su mnogi pričali o njihovoj vezi! Iako ona sada tvrdi da ima srećnu vezu sa Davidom Dragojevićem, čini se da nije baš sve tako idealno!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na društvenoj mreži instagram Suki je objavio fotografiju sa psom, i to ništa ne bi bilo čudno da se ne radi o psu Ane Korać! Kada su shvatili o čemu se radi fanovi nisu mogli da se obuzdaju pa su odmah upitali zbog čega je upravo kod njega ovaj pas, i gde je zapravo David! On nije davao odgovore na ova pitanja ali kako fanovi spekulišu da je Ana ostavila Davida i vratila u zagrljaj Suki koji je među prvima potpisao ugovor za ulazak u Parove!

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

- David je potpuno poludeo kada je video ovu fotografiju na društvenoj mreži, odmah je zvao Anu i žestoko su se posvađali! Njemu nije jasno zbog čega se ona tako ponaša kada je tvrdila da ga voli i da je to ljubav za ceo život! Čini se kao da je u strahu da ga ne ostavi zauvek i ode kod Sukija, ukoliko naravno on uopšte i želi da bude sa njom! - rekao nam je dobro obavešten izvor!

Ana troši gomilu novca, David priznaje da pokušava da je kontroliše! Oprašta joj sve jer je VATRA U KREVETU!

AUTOR: Informer/R.J. DATUM I VREME: 08.08.2019. 09:32 - 08.08.2019. 11:30 Jednu intimnu želju mu još nije ispunila... Foto: Printscreen David Dragojević progovorio je o svojoj devojci Ani Korać , a za njihovu vezu mnogi su rekli da neće opstati. On je između ostalog priznao koliko novca su potrošili posle rijalitija i kakva je Koraćeva u krevetu.

 

David Dragojević

Screenshot Youtube

David Dragojević , Foto: Screenshot Youtube

Da li je to Suki kao prvi učesnik rijaliti šou programa Parovi, uneo nevolje u raj? Ostaje da sačekamo početak osme sezone i vidimo šta se sve dešavalo u njegovom životu!

Suki

printscreen

Suki, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (5)

Nikola

08.08.2019 22:05

Sramota ga znati a kamoli sta drugo kao i onog debrelog karla sto mu tatica sve kupuje

sale kg

09.08.2019 08:40

Ko je ovaj seljober koji tih par stotina eura sto zaradi mjesečno troši na ove devojke i provod? Mira da mu je detinjistvo bilo uz neki sexi časopis protraceno...

Mila

09.08.2019 09:21

Kakvu to pricu smisljaju? Ovo uopste nije Hugo. Kako niko nije skontao????

koja

09.08.2019 10:15

Suki je zalecio polnu bolest osto je moguci kliconosa nije izlecen.

Miroslav 011

10.08.2019 09:59

Nije ta stvar sapun ...naučno je dokazano da sto se više rabi sve je bilja. Jedino nevalja kad je neko "kalibriše". Davide samo ori jos malo dok je tvoja.